top of page

VIRKSOMHEDSAFTALE

Lav en virksomhedsaftale med Hellerup Dog Walk og støt jeres medarbejdere i at finde en god balance mellem arbejds- og familieliv.

Følgende virksomheder og organisationer er en del af Hellerup Dog Walk's virksomhedsaftale og hjælper derved Danmarks hunde med at få en sjovere, sundere og mere aktiv hverdag:

* UN (FN Byen - un.dk)

* Jeres virksomhed?

wallpaper-1e69fe.jpg
Happy-family-with-dog-small-OPT.png

HVAD FÅR I UD AF DET?
I følge Danmarks Statistik, så har lige knap en halv million danske husstande en hund, hvilket svarer til at ca. 25 procent af alle husstande i Danmark. Heraf følger, at en forholdsvis betydelig del af enhver større virksomheds ansatte, vil have en hund siddende derhjemme i arbejdstiden, som den ansatte er forpligtet til at skynde sig hjem til efter endt arbejdsdag. 


Glade og fleksible medarbejdere
Som virksomhed har I brug for, at jeres medarbejdere er glade, tilfredse og fleksible. Med en virksomheds-aftale med Hellerup Dog Walk's
Hundebørnehave, der inkluderer vores praktiske afhentnings-service, hjælper I derfor ca. 25 procent af jeres ansatte - som hver dag har en hund siddende derhjemme og vente på mad, luftetur og socialisering - med at være mere fleksible, tilfredse og fokuserede på jobbet på samme måde som jeres medarbejdere får mere tid og overskud, når de får professionel hjælp til rengøring, indkøb, madlavning eller havearbejdet. 

 

En profil der signalerer omsorg og empati med dyr

Den svenske dyreværnslov forbyder i dag, at hunde i Sverige må efterlades alene hjemme i mere end 6 timer og derfor er det i Sverige en helt selvfølgelig ting, at man som ansvarlig hundeejer sender sin hund i Hundebørnehave, når man har et fuldtidsjob. Lignende dyreværnslovgivning er måske på vej i Danmark og med en virksomhedsordning med Hellerup Dog Walk kommer I som virksomhed på forkant med denne udvikling og signalgerer samtidig til jeres medarbejdere og jeres omverden, at I kærer jer om dyrevelfærd - specifikt jeres medarbejderes hundes trivsel. 
 

HVAD FÅR JERES MEDARBEJDERE UD AF DET?

Ro i sindet og 7 procent rabat på Hundebørnehaven

Med en virksomhedsaftale med Hellerup Dog Walk kan I tilbyde jeres ansatte en rabat på 10 procent på Danmarks absolut bedst bedømte Hundebørnehave, hundedagpleje og professionelle hundelufterservice på Google, Facebook og Trustpilot.

Mulighed for 15 procent rabat på hundetræning og hvalpehold

Når jeres medarbejder har deres hund indskrevet i vores Hundebørnehave, så får vedkommende automatisk også en rabat på 15 procent på ALLE vores hundetræningshold,

Mulighed for privat og ekstremt fleksibel Hundepasning

Når jeres medarbejders hund går i vores Hundebørnehave, så betyder det desuden også, at medarbejderen kan få adgang til vores eksklusive Private hundepasning. Det betyder, at jeres medarbejder aldrig igen vil få problemer med at finde kompetent og omsorgsfuld hundepasning til deres hund, når de skal på forretningsrejse, da vi altid står klar til at tage venligt og professionelt imod vores kunders hunde i vores hjem i Hellerup, med få timers varsel året rundt. 

 

HVAD FÅR HUNDENE UD AF DET?

Her tror jeg at jeg vil lade billederne fra Hundebørnehaven tale sit eget tydelige sprog

KAN DIN VIRKSOMHED VÆRE MED?

Vil tilbyder vores virksomhedsaftale til større virksomheder med over 100 ansatte, der gerne vil give deres medarbejdere muligheden for at få passet og luftet deres hund af Danmarks mest erfarne og absolut bedst anmeldte hundelufterservice til en fordelagtig pris.

 

HVORDAN FÅR JERES VIRKSOMHED EN AFTALE MED OS?
Kontakt os
HER for at høre nærmere om muligheden for at få en virksomhedsaftale med Hellerup Dog Walk.

 

Med venlig hilsen
Magnus Hinge (ejer af Hellerup Dog Walk)

bottom of page