top of page
Spørgsmålstegn. Valg af professionel hundelufter i København, Nordsjælland og Frederikberg hundehave eller hundebørnehave i Hellerup Dog Walk

Guide til valg af hundelufter

5 gode råd til valg af professionel hundelufter til din hund

Da Hellerup Dog Walk i 2014 startede med at lufte hunde, var der kun ganske få professionelle hundeluftere og ingen professionelle hundebørnehaver. Siden da er udbuddet vokset betragteligt, men hvordan finder du den rigtige, dygtige og professionelle hundelufter til din hund?

 

Vi synes naturligvis, at du skal vælge Hellerup Dog Walk som din hunds kommende hundelufter, men vi vil alligevel gerne give dig nogle gode råd med på vejen, hvis du bor uden for vores kørselsområde, eller af andre grunde overvejer et alternativ til Hellerup Dog Walk.

 

Hvis du følger nedenstående vejledning, så er du i hvert fald godt på vej til at finde en dygtig og troværdig hundelufter til dit firbenede familiemedlem!

1. Undersøg hvilke professionelle hundeluftere der tilbyder afhentning i dit område.

Google kan være en hjælp, men desværre er ikke alle professionelle hundeluftere indekseret og mange er ikke helt tydelige omkring, præcis hvilke områder de køre i. Hvis du farer vild på nettet, så kender vi i Hellerup Dog Walk markedet for professionelle hundeluftere ret godt. Kontakt os og vi vil gøre hvad vi kan, for at hjælpe dig med at finde en professionel hundelufter i dit område! Hellerup Dog Walk tilbyder indtil videre vores hundebørnehave i følgende kommuner: København, Frederiksberg, Gentofte, Gladsaxe, Herlev, Lyngby-Taarbæk, Rudersdal og Hørsholm.

2. Lufteture eller hundebørnehave?

Når du undersøger markedet for professionelle hundeluftere i dit område, så overvej samtidig, hvor lange ture du er interesseret i til din hund. Langt de fleste professionelle hundeluftere tilbyder lufteture på 45-60 minutter (ekskl. køretid). Hellerup Dog Walks unikke Hundebørnehave er lufteture på hele 2,5 time! (ekskl. køretid), hvilket er ca. 3 gange så meget luft, som en almindelig luftetur. Du kan se en videopræsentation af vores unikke Hundebørnehave her:

3. Søg efter og læs om andre hundeejeres erfaringer!

Vi kan ikke understreg nok, hvor vigtigt dette er! Professionel hundeluft er en tillidssag og et godt udgangspunkt for at opbygge tilliden er at læse om, hvilke erfaringer andre hundeejere har gjort sig med netop den hundelufter du overvejer. Brug Google's og Facebook's søgemaskiner til at finde anmeldelser og debatindlæg på forskellige hunde-debatsider og lad dig ikke nøjes med at læse de anmeldelser, som det pågældende firma har lagt ud på deres egen hjemmeside. Kort sagt bør du gå efter et firma med mange gode anmeldelser på Facebook, Google og/eller Trustpilot og (naturligvis) undgå firmaer, der har dårlige eller ingen anmeldelser. Tryk HER for at læse Hellerup Dog Walk's mange 5-stjernede anmeldelser på Facebook fra vores hundeforældre igennem de sidste 5 år.

Her nedenfor kan du finde et lille udpluk af disse mange Facebook-anmeldelser og et link direkte til anmeldelsen, så du kan verificere den. For at læse anmeldelsen skal du trykke på billedet eller holde musen over det.

4. Stil spørgsmål til luftetid og transporttid

Når du har fundet en professionel hundelufter med gode anmeldelser, så tag en god snak med ham/hende om turene og deres indhold. Stil f.eks. følgende spørgsmål:
* Hvor længe vil min hund væk hjemmefra?
* Hvor lang tid vil min hund reelt være ude i naturen og hvor lang transporttid er der til og fra tur?
* Hvor mange legekammerater er med turene?
* Bliver hundene luftet et sted med eller uden indhegning?

En seriøs professionel hundelufter bør kunne give nogle klare svare på ovenstående spørgsmål! I Hellerup Dog Walk er vi stolte af vores lange luftetid på 2,5 time i vores Hundebørnehave og den relativt relativt korte kørselstid på i gennemsnit 1 time (max 2 timer), som kun kan lade sig gøre, fordi vi har eksisteret i så mange år og har så mange hundeforældre, hvilket gør at vi kan planlægge vores ruter super effektivt og optimalt.

5. Gå efter en hundelufter med erfaring!

Hellerup Dog Walk har også engang været uden erfaring og vi er glade for og stolte af, at vi alligevel er lykkedes med at få så mange hundeejere til at vælge os allerede de første år vi eksisterede. En professionel hundelufter med kort eller ingen erfaring behøver ikke nødvendigvis at være et dårligt valg, men ved at vælge en erfaren hundelufter, så er sandsynligheden immervæk større for, at din hund bliver luftet af en person, der kan aflæse din hund og flokken og derved kan planlægge turen og gribe ind i situationer i tide, så din hund har en så sikker tur som muligt. Hellerup Dog Walk har luftet hunde siden begyndelsen af 2014 og har derfor mange tusind timers erfaring i at styre og lede en hundeflok, så alle trives og så sikkerheden er i top!

bottom of page