top of page
20180608_122500.jpg

PRIVAT

FERIEPASNING

Vi tilbyder privat feriepasning i vores MEGET hundevenlige hjem, med fri adgang til hus, sofaer, senge og haven eksklusivt og udelukkende til udvalgte hunde fra vores Hundebørnehave.

Når vi passer din hund, så gør vi det, som var den vores egen, med massevis af kærlighed og opmærksomhed alle døgnets timer.

Vores mål er, er at din hund oplever vores hjem som dens andet hjem, som den begejstret og forventningsfuldt løber ind i uden at se sig tilbage, når du afleverer den hos os før en pasning. På den måde undgå din hund skulle opleve et måske stressende skifte i forbindelse med pasning, når de tobenede i familien skal ud og rejse.

 

 


For at kunne blive udvalgt som pasningshund hos os, så skal din hund opfylde følgende krav:
 

Din hund skal have minimum 1 fast dag om ugen i vores hundebørnehave og have gået i den i minimum to måneder.

  •  

Din hund skal succesfuldt have gennemført en "prøvepasning" hos os (pasning af 2 nætters varighed, hvor vi har mulighed for at ringe din hund hjem, hvis den ikke trives hos os). 

  •  

Din hund skal kunne tolerere at opholde sig i et hjem med andre hunde, børn og gæster der kommer og går. ​

  •  

Din hund skal være 100 procent renlig og udelukkende lave uheld indendørs i forbindelse med sygdom.

  •  

Hvis din hund er en hanhund, så skal den være kastreret.

  •  

Din hund skal være flydt 6 måneder

  •  

Særligt ved pasning i weekender og skoleferier:
Hvis du ønsker, at din hund skal passes i weekender og/eller skoleferier, så skal din hund kunne være alene hjemme helt uden problemer i op til 6 timer uden at stresse, gø eller blive destruktiv. Vi tager meget sjældent ud af huset i så lang tid, men vi har - som alle andre almindelige familier - brug for at have mulighed for at tage børnene i biffen eller på stranden i weekender og skoleferier.

Venlige vovse-hilsner
Anja og Magnus

bottom of page