HUNDETRÆNING

Alt i hundetræning i København, Frederiksberg, Storkøbenhavn og Nordsjælland.

ØNSKER DU INDIVIDUEL TRÆNING ELLER HOLD-TRÆNING?

Du kan også booke ved at sende en mail direkte til Nickie på:
hundetraening@hellerupdogwalk.dk

Kære hundemor eller hundefar

Din evne til at elske og holde af din hund er det absolut vigtigste i jeres relation, for det er her du henter den energi og dedikation det kræver at passe på et andet levende væsen mere end et årti. Men intet levende væsen - ej heller hunde - kan leve af kærlighed alene. Hundhvalpe og voksne hunde har en lang rækker behov, som det er dit ansvar at kende til og opfylde. Du kan læse om alle disse behov i mit blog-indlæg:

"Sådan får du en lykkelig hund"


Siden 2014 har Hellerup Dog Walk hjulpet hundredevis af hundeejere med at opfylde deres hundes naturlige behov for et ballanceret flokliv i min unikke Hundebørnehave.

 

På Hellerup Dog Walk's trænings-hold kan du få professionel hjælp med at opfylde din hunds behov for "træning", "læring", "problemløsning" og en tæt og "tillidsfuld" kontakt med dig.

 

Min hundetræner Nickie er min og jeres ekspert i "hunde-" og "Hvalpetræning"!

Din hunds adfærd er mit speciale og derfor kommer jeg altid personligt forbi alle Hellerup Dog Walk's hundetrænings-hold den sidste trænings-gang, så du har mulighed for at få mine input omkring din hunds generelle adfærd og sociale evner, hvis du ønsker at supplere din hundetræning med noget rådgivning om adfærd og opdragelse..

 

Således får du altså både adgang til en hundetrænings-ekspert og en hundeadfærds-ekspert, hvis du vælger at melde dig og din hund til et af mine hundetrænings-hold. 

HALV PRIS PÅ OPSTART I HUNDEBØRNEHAVEN

For at give dig mulighed for at skure helt op for opfyldelsen af din hunds sociale behov, i forbindelse med at I træner hos Hellerup Dog Walk, har jeg desuden besluttet, at du altid kan bestille hundebørnehavens introforløb til halv pris, hvis du bestiller det i forbindelse med at du deltager på et af Hellerup Dog Walk's hundetræning-hold.

 

I hundebørnehaven vil din hund blive blive en del af min store hundeflok og derved blive socialiseret med massere af andre hunde i alle aldre og af alle racer på en helt unik måde, som ingen hundeejer vil kunne gøre på egen hånd.

Det er naturligvis helt op til dig, om du vil gøre brug af denne mulighed.

 

Jeg håber vi ses på et af mine hundetrænings-hold og måske i Hundebørnehaven. :-)

Venlige vovse-hilsner

Magnus Hinge
(pack-leader i Hellerup Dog Walk)

© 2014 by Hellerup Dog Walk

Hellerup Dog Walk | Gentofte | DK-2900 Hellerup | +45 28 593 219 | kontakt@hellerupdogwalk.dk

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram Social Ikon
  • YouTube Social  Icon

Hellerup Dog Walk er nr. 1 på Google, Facebook og Trustpilot og din professionelle hundelufter med Hundebørnehave, hundedagpleje, hundehave og hundepension i:
København, Storkøbenhavn, Vestegnen, Frederiksberg og Nordsjælland