HUNDETRÆNING

I samarbejde med Hunde-Liv's professionelle og meget erfarne hundetræner Jeanette Nielsen i København, Frederiksberg, Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Hvilken type træning er du interesseret i?

GENERELT OM HUNDETRÆNING OG HVALPETRÆNING

 

Kære hundemor eller hundefar

Din evne til at elske og holde af din hund er det absolut vigtigste i jeres relation, for det er her du henter den energi og dedikation det kræver at passe på et andet levende væsen mere end et årti. Men intet levende væsen - ej heller hunde - kan leve af kærlighed alene. Hundhvalpe og voksne hunde har en lang rækker behov, som det er dit ansvar at kende til og opfylde. Du kan læse om alle disse behov i mit blog-indlæg:

"
Sådan får du en lykkelig hund"


Siden 2014 har Hellerup Dog Walk hjulpet hundredevis af hundeejere med at opfylde deres hundes naturlige behov for et ballanceret flokliv i min unikke Hundebørnehave.

 

På vores trænings-hold kan du få professionel hjælp til at opfylde din hunds behov for "træning", "læring", "problemløsning" og en tæt og "tillidsfuld" kontakt med dig.

Halv pris på opstart i Hundebørnehaven!

Når du booker et træningshol har du samtidig mulighed for at booke Hundebørnehavens introforløb til halv pris.

 

I hundebørnehaven vil din hund blive blive en del af min store hundeflok og derved blive socialiseret med massere af andre hunde i alle aldre og af alle racer på en helt unik måde, som ingen hundeejer vil kunne gøre på egen hånd.

Det er naturligvis helt op til dig, om du vil gøre brug af denne mulighed.

 

Jeg håber vi ses på et af vores hundetrænings-hold til individuel hundetræning, eller måske i Hundebørnehaven. :-)

Venlige vovse-hilsner

Magnus Hinge
(pack-leader i Hellerup Dog Walk)

Vores hundetræning sker i samarbejde med vores professionelle samarbejdspartner Jeanette Nielsen fra Hunde-Liv.