top of page

Prøvedag

For at give dig og din hund den bedste og tryggeste start i Hundebørnehaven, indledes vores samarbejde med en uforpligtende Prøvedag i Hundebørnehaven, så du og din hund får mulighed for at afprøve, om Hundebørnehaven er noget for jer, før I booker en fast plads.

SÅDAN KOMMER DU VIDERE:
 

Når jeg har modtaget din mail/udfyldt kontaktformular, så ringer jeg til dig, så vi kan tale nærmere om dine og din hunds behov og så du kan stille alle de spørgsmål du ønsker til hundebørnehaven og vores arbejde med hundene. Hvis du føler dig klar til at gå videre, så aftaler vi, hvornår din hund skal have sin første uge ("Prøveugen") i Hundebørnehaven. Efter samtalen sender jeg dig hundebørnehavens "Velkomstbrev" og "Servicevilkår" på mail, som du skal godkende at have læst, før din hund hentes første gang. 

Prøvedagen:
Efter din hunds første dag i Hundebørnehaven ringer vi til dig, så du kan få grundig feedback på, hvordan din hund har haft det og du kan også følge med på Facebook, hvor vi hver dag lægger masser af billeder og/eller videoer op.

Betaling af Prøvedagen
Hvis din hund har haft en god dag og start i Hundebørnehaven og vi alle er enige om at fortsætte samarbejdet, så sender jeg dig en faktura på Prøvedagen og det antal faste dage i Hundebørnehaven, som vi har aftalt din hund skal have fremadrettet.

 

Venlige vovse-hilsner
Magnus Hinge

bottom of page