HUNDEBØRNEHAVEN

OBS.
Hellerup Dog Walk er en lille familievirksomhed og som følge af store efterspørgsel på vores Hundebørnehave, har vi desværre begrænsede pladser på næsten alle ruter.
Kontakt os og hør nærmere om mulighederne for afhentning til Hundebørnehaven fra din hjemmeadresse. 

INTRODUKTION

Leder du efter Danmarks dejligste og bedst anmeldte Hundebørnehave, hundehave, hundedagpleje og hundepension med praktisk afhentnings-service inkluderet, så er du kommet til det helt rigtige sted.

Hos Hellerup Dog Walk tilbyder vi (
Anja og Magnus) vores unikke Hundebørnehave og private feriepasning til heldige hunde i hele København, Storkøbenhavn, Frederiksberg og Nordsjælland.

Hundebørnehaven er 2,5 time med snusen, leg og socialisering i en rigtig hundeflok i vores store, indhegnede og private hundepark i Nordsjælland.

 

Derfor er Hundebørnehaven et langt mere eksklusivt og sikkert tilbud om heldagsluftning og heldagspasning til dig og din hund, end en almindelig luftetur hos en privat eller professionel hundelufter.

Giver du os en nøgle, så kan du fokusere på dine gøremål i hverdagen, mens vi henter din hund og sørger for, at den får en fantastisk dag i naturen med alle dens hundevenner i flokken, sådan som alle hunde fortjener at leve.

Læs mere om Hundebørnehaven nedenfor, eller kontakt os og få en gratis og uforpligtende snak om Hundebørnehaven og din hunds muligheder for måske at kunne begynde i den.

Sammen - kan vi gøre et godt hundeliv endnu bedre!

 

Venlige vovse-hilsner
 
Anja
og Magnus

FORDELE VED HELLERUP DOG WALK'S HUNDEBØRNEHAVE

 • Nemt og praktisk
  Vi henter og bringer din hund hjemmefra og giver du os en nøgle, så kan du passe dine gøremål, mens vi søger for, at din hund får en fantastisk dag med dens mange nye venner i Hundebørnehaven.

 • Et grundigt "Intro-forløb"
  Før din hund kan starte i Hundebørnehaven bestiller du et introforløb. Introforløbet består af et "introbesøg", hvor jeg (Magnus) kommer hjem til jer for en samtale og for at kunne evaluere din hund, samt en "prøvedag" i Hundebørnehaven med efterfølgende evalueringssamtale i telefonen. Du kan læse mere om "Intro-forløbet" HER.

 • 2,5 times ude- og legetid
  Det er 3 x mere lufte- og legetid end normalt tilbydes af professionelle hundeluftere.

 • Større sikkerhed
  Vi har Danmarks største og mest forsvarligt indhegnede private hundeparker og hundeskove på i alt 20.000 m2, så du kan være sikker på, at din hund aldrig ville kunne løbe væk og jeg garanterer, at din hund udelukkende kommer til at møde Hundebørnehavens hunde, som er forhåndsgodkendt af mig personligt.

 • Fokus på den enkelte
  Vi har en mini-hundehave for små og/eller forsigtige hunde (læs mere HER), hvilket giver mulighed for større fokus på og hensyn til den enkelte hunds behov.

 • Flest legekammerater
  Vores store og harmoniske hundeflok er din sikkerhed for, at din hund vil få rigtig mange ligeværdige nye legekammerater, der matcher dens temperament og energi niveau. Samtidig med dette lærer din hund at navigere i et miljø med mange forskellige hunderacer og hunde i alle aldre.

 • Stabil, omsorgsfuld og top professionel siden 2014!
  Gennem årene har vi hjulpet mange hundrede hunde til et endnu sjovere og rigere hundeliv og vi sætter en ære i at være ekstremt stabile og professionelle samtidig med, at vi naturligvis tager os personligt og kærligt af din hund.

 • Bedst anmeldte! ⭐⭐⭐⭐⭐
  Hellerup Dog Walk er Danmarks absolut bedst anmeldte professionelle Hundebørnehave, Hundedagpleje og Daycare for Dog's med afhentnings-service. Læs vores mange positive anmeldelser på Google, Facebook og Trustpilot eller find et uddrag af dem HER.

EN DAG I HUNDEBØRNEHAVEN

Hundebussen henter din hund hjemme hos dig om morgenen/formiddagen - hvis du giver os en nøgle, så behøver du ikke være hjemme.

 

Herefter kører din hund og dens hundevenner til vores store, indhegnede, private og meget dejlige hundpark (der er os på billedet) i Nordsjælland, hvor den kan snuse, lege, hygge, socialisere hele i 2,5 time.

Har du tid i frokostpausen, kan du se billeder fra dens dag i Hundbørnehaven på vores Facebookside.

20200610_120814_edited.jpg

Herefter kører vi din hund retur igen og du kan se frem til at komme hjem til en glad og velstimuleret hund.  
 

Vores unikke Hundebørnehave er, med sine 2,5 times lege- og snusetid, den mest eksklusive professionelle hundelufter-service med afhentning, som du kan forære til din hund.

SÅDAN KOMMER DIN HUND MED

I HUNDEBØRNEHAVEN

Før din hund kan starte i Hundebørnehaven skal den evalueres af mig (Magnus) personligt. Det er de andre hunde og deres ejeres garanti for, at alle hunde der får lov at komme med i Hundebørnehaven er godkendt af en professionel, som gode og sikre legekammerater.

For at evaluere din hund kommer jeg hjem til jer på et introbesøg, Her træffer vi også aftaler for, hvordan det skal foregå, når vi henter din hund og du har mulighed for at stille alle de spørgsmål til Hundebørnehaven du måtte have.

DSC_4846_edited.jpg
20171219_115940_edited.jpg

Hvis intro-besøget forløber planmæssigt, så er din hund velkommen til at komme med i Hundebørnehaven på en prøvedag og hvis den også forløber godt, så er din hund velkommen til at fortsætte med faste ture i Hundebørnehaven. :-)

Jeg har evalueret og indkørt hundredevis af hunde i flokken siden 2014, så du kan være sikker på, at jeg ved hvad jeg laver og nok skal hjælpe din hund godt i gang med dens nye liv i flokken.

Hvis du tænker, at det ville være fantastisk for din hund at blive en del af flokken i Hundebørnehaven, men samtidig tror, at din hund måske er for lille, for forsigtig eller for voldsom til at kunne være med, så kontakt mig for en uforpligtende snak om din hund og Hundebørnehaven.

Anja og jeg har over 10.000 timers erfaring med socialisering og træning af hunde i flok og det sker yderst sjældent, at vi vurderer en hund til at være uegnet til floklivet, selvom der naturligvis er en del tilfælde, hvor den nye hund har brug for ekstra støtte og opmærksomhed for at falde godt til. Denne støtte er vi altid klar til at yde og til de helt små eller forsigtige har vi vores "Mini-hundehave", som kan være en god hjælp til dem i begyndelsen.

Hvis du gerne vil læse mere om Hundebørnehaven og hvorfor din hund vil elske at blive en del af den, så læs endelig videre nedenfor.

DERFOR VIL DIN HUND ELSKE AT BLIV EN DEL AF FLOKKEN I VORES HUNDEBØRNEHAVE

Du er din hunds ejer og nærmeste omsorgs-menneske og din hund vil altid have brug for at have en nær og tillidsfuld relation med dig.

Nedenfor har jeg defineret din hunds mange behov og delt dem op i et lagkage-diagram.

Din hunds behov.jpg

De røde lagkagestykker repræsenterer de behov, som du selv skal opfylde for din hund og som du med garanti allerede har godt styr på.

 

De blå lagkagestykker repræsenterer de behov, som du kan opfylde alene, eller i samarbejde med andre.

Slutteligt repræsenterer det grønne lagkagestykke det behov, som næsten alle hundeejere har svært, eller umuligt ved at opfylde på egen hånd, da det jo er de færreste der kender 10-20 hundeejere i deres nabolag, som har tid til at mødes flere timer af gangen mindst et par gange om ugen. :-(

I min Hundebørnehave supplerer Anja og jeg dit arbejde med at opfylde din hunds mange "blå" behov, men vores kerneopgave og absolutte spidskompetence er at opfylde din hunds "grønne" behov for:

FASTE HUNDEVENNER OG FOLKLIV!

Ligesom børn ikke har nok i deres forældre, men har brug for et børne- eller ungdomsliv med ligeværdige venner (andre børn), på samme måde har din hund også brug for et aktivt og ballanceret hunde- og flokliv med ligeværdige venner (andre hunde), som den kan spejle sig i og udvikle sig sammen med.

Din hund kan - ligesom et barn - godt overleve uden at få opfyldt dette behov, men hvilket liv tænker du, at det ville være?

Vi har alle brug for at LEVE, UD-LEVE, SAM-LEVE og OP-LEVE!

I Hundebørnehaven er hundene sammen i naturen i 2,5 time og alle hundene kender hinanden - for manges vedkommende i mange år og siden de var hvalpe. Flokken og Hundebørnehaven er deres anden familie og her lever de det hunde- og flok-liv, som ikke kan skabes uden den faste store hundeflok.

Min Hundebørnehave, hundehavehundedagpleje, Doggy Daycare og Daycare for Dog's er derfor først og fremmest din mulighed for at FULDENDE DIN HUNDS LIV, ved at opfylde dens naturlige behov for et balanceret flokliv med en masse faste hundevenner på en sikker og kontrolleret måde.

Du skal naturligvis forsat sørge for at opfylde din hunds "røde" og "blå" behov og også stadig møde andre hunde, når I er på tur sammen. Hundebørnehaven kan og skal ikke erstatte jeres hyggelige snuseture i kvarteret og ej heller jeres længere ture til skove og hundeparker i weekenden.

 

Hundebørnehaven bør være et vigtigt supplement til disse aktiviteter, så din hunds liv fuldendes med både et flokliv med ligesindede og et familieliv med dig.

Igennem årene har jeg noteret mig de mest almindelige spørgsmål, som hundeforældre der overvejer Hundebørnehaven til deres hund har stillet mig. Hvis du har lyst kan du finde dem - og svarene på dem i min FAQ for Hundebørnehaven.

 

Hvis du har nogle spørgsmål til Hundebørnehaven, ønsker at booke en plads i Hundebørnehaven, eller hvis du gerne vil ringes op af mig for en personlig snak om, hvorvidt Hundebørnehaven kunne være noget for dig og din hund, så tryk på knappen nedenfor. Så ringer jeg til dig i løbet af 1-2 arbejdsdage. 

Jeg håber, at din hund må kommer med mig og dens nye venner i Hundebørnehaven! :-)

Venlige vovse-hilsner
 
Anja og Magnus

HUNDEBØRNEHAVENS BUSSER HENTER HELDIGE HUNDE I FØLGENDE KOMMUNER OG BYER

København
København, Østerbro, Nørrebro

Frederiksberg
Dele af Frederiksberg.
Gentofte
Gentofte, Hellerup, Charlottenlund, Klampenborg og Dyssegård.

Lyngby-Taarbæk
Lyngby, Taarbæk, Lundtofte, Virum, Virum-Sorgenfri, Sorgenfri, Brede, Hjortekær, Fortunen, Lundtofte, Rådvad og Kongens Lyngby.
Gladsaxe

Gladsaxe og Buddinge
Rudersdal
Rudersdal, Gammel Holte, Trørød, Vedbæk, Nærum, Skodsborg og Sandbjerg.
Hørsholm
Hørsholm, Sjælsmark, Kættinge, Slutterup, Grønnegade, Usserød, Vallerød, Smidstrup, Rungsted og Rungsted Kyst.

Kort sagt:
København, Frederiksberg og det meste af Nordsjælland.

 

Hundebørnehaven er:
Hundebørnehave
, hundedagpleje, hundepasning, professionel hundeluft, Doggy Daycare, Daycare for Dog's og hundepension.