top of page

HUNDEBØRNEHAVEN

OBS.
Vi er et lille familiefirma og som følge af den store efterspørgsel på vores Hundebørnehave, har vi desværre begrænsede pladser på mange ruter.
Kontakt os og hør nærmere om mulighederne for afhentning til Hundebørnehaven fra din hjemmeadresse. 

INTRODUKTION

Leder du efter Danmarks dejligste og bedst anmeldte Hundebørnehave, hundehave, hundedagpleje og hundepension med praktisk afhentnings-service inkluderet, så er du kommet til det helt rigtige sted.

Hos Hellerup Dog Walk tilbyder vi (
Anja og Magnus) vores unikke Hundebørnehave og private feriepasning til heldige hunde i KøbenhavnFrederiksberg, Gentofte og Nordsjælland.

Hundebørnehaven er 2,5 time med snusen, leg og socialisering i en rigtig hundeflok i vores store, indhegnede og private hundepark i Nordsjælland.

 

Derfor er Hundebørnehaven et langt mere eksklusivt og sikkert tilbud om heldagsluftning og heldagspasning til dig og din hund, end en almindelig luftetur hos en privat eller professionel hundelufter.

Giver du os en nøgle, så kan du fokusere på dine gøremål i hverdagen, mens vi henter din hund og sørger for, at den får en fantastisk dag i naturen med alle dens hundevenner i flokken, sådan som alle hunde fortjener at leve.

Læs mere om Hundebørnehaven nedenfor, eller kontakt os og få en uforpligtende snak om Hundebørnehaven og muligheden for en "Prøvedag".

Sammen - kan vi gøre et godt hundeliv endnu bedre!

 

Venlige vovse-hilsner
 
Anja
og Magnus

FORDELE VED HELLERUP DOG WALK'S HUNDEBØRNEHAVE

 • Nemt og praktisk
  Vi henter og bringer din hund hjemmefra og giver du os en nøgle, så kan du passe dine gøremål, mens vi søger for, at din hund får en fantastisk dag med dens mange nye venner i Hundebørnehaven.

 • Prøvedag
  Før du beslutter, om din hund skal have en fast plads i vores Hundebørnehave, booker du en Prøvedag. Du kan læse mere om Prøvedagen HER.

 • Mulighed for privat pasning i vores meget hundevenlige hjem/"Hundehuset" :-)
  Vi tilbyder privat og kærlig pasning hjemme hos os til de hunde der kender os og gå fast i Hundebørnehaven. Du kan læse mere om vores private pasning HER.

 • 2,5 times ude- og legetid
  Det er 3 x mere lufte- og legetid end normalt tilbydes af professionelle hundeluftere.

 • Større sikkerhed
  Vi har Danmarks største og mest forsvarligt indhegnede private hundeparker og hundeskove på i alt 20.000 m2, så du kan være sikker på, at din hund aldrig ville kunne løbe væk og vi garanterer, at din hund udelukkende kommer til at møde Hundebørnehavens hunde, som er forhåndsgodkendt af mig personligt.

 • Fokus på den enkelte
  Vi har en mini-hundehave for små og/eller forsigtige hunde (læs mere HER), hvilket giver mulighed for større fokus på og hensyn til den enkelte hunds behov.

 • Flest legekammerater
  Vores store og harmoniske hundeflok er din sikkerhed for, at din hund vil få rigtig mange ligeværdige nye legekammerater, der matcher dens temperament og energi niveau. Samtidig med dette lærer din hund at navigere i et miljø med mange forskellige hunderacer og hunde i alle aldre.

 • Stabil, omsorgsfuld og top professionel siden 2014!
  Gennem årene har vi hjulpet mange hundrede hunde til et endnu sjovere og rigere hundeliv og vi sætter en ære i at være ekstremt stabile og professionelle samtidig med, at vi naturligvis tager os personligt og kærligt af din hund.

 • Bedst anmeldte! ⭐⭐⭐⭐⭐
  Hellerup Dog Walk er Danmarks absolut bedst anmeldte professionelle Hundebørnehave, Hundedagpleje og Daycare for Dog's med afhentnings-service. Læs vores mange positive anmeldelser på Google, Facebook og Trustpilot eller find et uddrag af dem HER.

EN DAG I HUNDEBØRNEHAVEN

Hundebussen henter din hund hjemme hos dig om morgenen/formiddagen - hvis du giver os en nøgle, så behøver du ikke være hjemme.

 

Herefter kører din hund og dens hundevenner til vores store, indhegnede, private og meget dejlige hundpark (der er os på billedet) i Nordsjælland, hvor den kan snuse, lege, hygge, socialisere hele i 2,5 time.

Har du tid i frokostpausen, kan du se billeder fra dens dag i Hundbørnehaven på vores Facebookside.

20200610_120814_edited.jpg

Herefter kører vi din hund retur igen og du kan se frem til at komme hjem til en glad og velstimuleret hund.  
 

Vores unikke Hundebørnehave er, med sine 2,5 times lege- og snusetid, den mest eksklusive professionelle hundelufter-service med afhentning, som du kan forære til din hund.

DERFOR VIL DIN HUND ELSKE AT BLIV EN DEL AF FLOKKEN I VORES HUNDEBØRNEHAVE

Du er din hunds ejer og nærmeste omsorgs-menneske og din hund vil altid have brug for at have en nær og tillidsfuld relation med dig.

Nedenfor har vi defineret din hunds mange behov og delt dem op i et lagkage-diagram.

Din hunds behov.jpg

De røde lagkagestykker repræsenterer de behov, som du selv skal opfylde for din hund og som du med garanti allerede har godt styr på.

 

De blå lagkagestykker repræsenterer de behov, som du kan opfylde alene, eller i samarbejde med andre.

Slutteligt repræsenterer det grønne lagkagestykke det behov, som næsten alle hundeejere har svært, eller umuligt ved at opfylde på egen hånd, da det jo er de færreste der kender 10-20 hundeejere i deres nabolag, som har tid til at mødes flere timer af gangen mindst et par gange om ugen. :-(

I min Hundebørnehave supplerer vi dit arbejde med at opfylde din hunds mange "blå" behov, men vores kerneopgave og absolutte spidskompetence er at opfylde din hunds "grønne" behov for:

FASTE HUNDEVENNER OG FOLKLIV!

Ligesom børn ikke har nok i deres forældre, men har brug for et børne- eller ungdomsliv med ligeværdige venner (andre børn), på samme måde har din hund også brug for et aktivt og ballanceret hunde- og flokliv med ligeværdige venner (andre hunde), som den kan spejle sig i og udvikle sig sammen med.

Din hund kan - ligesom et barn - godt overleve uden at få opfyldt dette behov, men hvilket liv tænker du, at det ville være?

Vi har alle brug for at LEVE, UD-LEVE, SAM-LEVE og OP-LEVE!

I Hundebørnehaven er hundene sammen i naturen i 2,5 time og alle hundene kender hinanden - for manges vedkommende i mange år og siden de var hvalpe. Flokken og Hundebørnehaven er deres anden familie og her lever de det hunde- og flok-liv, som ikke kan skabes uden den faste store hundeflok.

Vores Hundebørnehave, hundehavehundedagpleje, Doggy Daycare og Daycare for Dog's er derfor først og fremmest din mulighed for at FULDENDE DIN HUNDS LIV, ved at opfylde dens naturlige behov for et balanceret flokliv med en masse faste hundevenner på en sikker og kontrolleret måde.

Du skal naturligvis forsat sørge for at opfylde din hunds "røde" og "blå" behov og også stadig møde andre hunde, når I er på tur sammen. Hundebørnehaven kan og skal ikke erstatte jeres hyggelige snuseture i kvarteret og ej heller jeres længere ture til skove og hundeparker i weekenden.

 

Hundebørnehaven bør være et vigtigt supplement til disse aktiviteter, så din hunds liv fuldendes med både et flokliv med ligesindede og et familieliv med dig.

Igennem årene har vi noteret os de mest almindelige spørgsmål, som hundeforældre der overvejer Hundebørnehaven til deres hund har stillet os. Du kan finde dem - og svarene på dem i vores FAQ for Hundebørnehaven.

 

Hvis du har nogle spørgsmål til Hundebørnehaven, ønsker at booke en plads i Hundebørnehaven, eller hvis du gerne vil ringes op af mig for en personlig snak om, hvorvidt Hundebørnehaven kunne være noget for dig og din hund, så tryk på knappen nedenfor. Så ringer jeg til dig i løbet af 1-2 arbejdsdage. 

Jeg håber, at din hund må kommer med mig og dens nye venner i Hundebørnehaven! :-)

Venlige vovse-hilsner
 
Anja og Magnus

HUNDEBØRNEHAVENS BUSSER HENTER HELDIGE HUNDE I FØLGENDE KOMMUNER OG BYER

København
København, Østerbro, Nørrebro

Frederiksberg
Dele af Frederiksberg.
Gentofte
Gentofte, Hellerup, Charlottenlund, Klampenborg og Dyssegård.

Lyngby-Taarbæk
Lyngby, Taarbæk, Lundtofte, Virum, Virum-Sorgenfri, Sorgenfri, Brede, Hjortekær, Fortunen, Lundtofte, Rådvad og Kongens Lyngby.
Gladsaxe

Gladsaxe og Buddinge
Rudersdal
Rudersdal, Gammel Holte, Trørød, Vedbæk, Nærum, Skodsborg og Sandbjerg.
Hørsholm
Hørsholm, Sjælsmark, Kættinge, Slutterup, Grønnegade, Usserød, Vallerød, Smidstrup, Rungsted og Rungsted Kyst.

Kort sagt:
København, Frederiksberg og det meste af Nordsjælland.

 

Hundebørnehaven er:
Hundebørnehave
, hundedagpleje, hundepasning, professionel hundeluft, Doggy Daycare, Daycare for Dog's og hundepension.

bottom of page