HUNDEBØRNEHAVEN

Leder du efter Danmarks dejligste og bedst anmeldte Hundebørnehave, hundehave, hundedagpleje og hundepension med praktisk afhentnings-service inkluderet, så er du kommet til det helt rigtige sted.

Hellerup Dog Walk tilbyder vores unikke Hundebørnehave og private feriepasning til heldige hunde i hele København, Storkøbenhavn, FrederiksbergNordsjælland og Vestegnen.

Hundebørnehaven er 2,5 time med snusen, leg og socialisering i vores store, indhegnede og private hundepark i Nordsjælland. Derfor er Hundebørnehaven et langt mere eksklusivt og sikkert tilbud om heldagsluftning og heldagspasning til dig og din hund, end en almindelig luftetur hos en privat eller professionel hundelufter.

Giver du os en nøgle, så kan du fokusere på dine gøremål i hverdagen, mens vi henter din hund og sørger for, at den får en fantastisk dag i naturen med alle dens hundevenner i flokken, sådan som alle hunde fortjener at leve.

Læs mere om Hundebørnehaven nedenfor, eller kontakt mig og få en gratis og uforpligtende snak om Hundebørnehaven og din hunds muligheder for måske at kunne begynde i den.

Sammen - kan vi gøre et godt hundeliv endnu bedre!

 

Venlige vovse-hilsner
 
Magnus Hinge

FORDELE VED HELLERUP DOG WALK'S HUNDEBØRNEHAVE

 • Praktisk kørsels-ordning inkluderet i prisen! Vi henter og bringer din hund hjemmefra og giver du os en nøgle, så kan du passe dine gøremål, mens vi søger for, at din hund får en fantastisk dag med dens mange nye venner i Hundebørnehaven.

 • 2,5 times ude- og legetid.

 • Vi har de største og mest forsvarligt indhegnet hundeparker og hundeskove på 8.000 + 12.000 m2 (højere sikkerhed!).

 • Hundebørnehavens hundeparker og hundeskove er 100 procent private og din hund møder derfor kun forhånds-godkendte hunde (højere sikkerhed!).

 • Mini-hundehave for små og/eller forsigtige hunde (læs mere HER) - giver mulighed for større fokus på den enkelte hund!

 • Stabil, langtidsholdbar og top professionel siden 2014!

 • Højeste grad af socialisering  til din hund, da Hundebørnehaven har mange hunde i alle aldre og af alle racer.

 • Stor erfaring og kendskab til hunde-psykologi og flokdynamik (siden 2014).

 • Bedst anmeldte professionelle hundelufter og Hundebørnehave i Danmark - læs anmeldelser på Google, Facebook og Trustpilot eller læs mere HER.

EN DAG I HUNDEBØRNEHAVEN

Hundebussen henter din hund hjemme hos dig om morgenen/formiddagen - hvis du giver os en nøgle, så behøver du ikke være hjemme.

 

Herefter kører din hund og dens hundevenner til vores store, indhegnede, private og meget dejlige hundpark (der er os på billedet) i Nordsjælland, hvor den kan snuse, lege, hygge, socialisere hele i 2,5 time.

Har du tid i frokostpausen, kan du se billeder fra dens dag i Hundbørnehaven på vores Facebookside.

Herefter kører vi din hund retur igen og du kan se frem til at komme hjem til en glad og velstimuleret hund.  
 

Vores unikke Hundebørnehave er, med sine 2,5 times lege- og snusetid, den mest eksklusive professionelle hundelufter-service med afhentning, som du kan forære til din hund.

SÅDAN KOMMER DIN HUND MED

I HUNDEBØRNEHAVEN

Før din hund kan starte i Hundebørnehaven skal den evalueres af mig personligt. Det er de andre hunde og deres ejeres garanti for, at alle hunde der får lov at komme med i Hundebørnehaven er godkendt af en professionel som gode og sikre legekammerater.

For at evaluere din hund kommer jeg hjem til jer på et introbesøg, Her træffer vi også aftaler for hvordan det skal foregå når vi henter din hund og du har mulighed for at stille alle de spørgsmål til Hundebørnehaven du måtte have.

Hvis intro-besøget forløber planmæssigt, så er din hund velkommen til at komme med i Hundebørnehaven på en prøvedag og hvis den også forløber godt, så er din hund velkommen til at fortsætte med faste ture i Hundebørnehaven. :-)

Jeg har evalueret og indkørt hundredevis af hunde i flokken siden 2014, så du kan være sikker på, at jeg ved hvad jeg laver og nok skal hjælpe din hund godt i gang med dens nye liv i flokken.

Hvis du tænker, at det ville være fantastisk for din hund at blive en del af flokken i Hundebørnehaven, men samtidig tror, at din hund måske er for lille, for forsigtig eller for voldsom til at kunne være med, så kontakt mig for en uforpligtende snak om din hund og Hundebørnehaven.

Mit Team og jeg har over 20.0000 timers erfaring med socialisering og træning af i i flok og det sker yderst sjældent, at jeg vurderer en hund til at være uegnet til floklivet, selvom der naturligvis er en del tilfælde, hvor den nye hund har brug for ekstra støtte og opmærksomhed for at falde godt til. Denne støtte er vi altid klar til at yde og til det helt små eller forsigtige har vi vores "Mini-hundehave", som kan være en god hjælp til dem i begyndelsen.

Hvis du gerne vil læse mere om Hundebørnehaven og hvorfor din hund vil elske at blive en del af den, så læs endelig videre nedenfor.

DERFOR VIL DIN HUND ELSKE AT BLIV EN DEL AF FLOKKEN I MIN HUNDEBØRNEHAVE

Du er din hunds ejer og nærmeste omsorgs-menneske og din hund vil altid have brug for at have en nær og tillidsfuld relation med dig.

Nedenfor har jeg defineret din hunds mange behov og delt dem op i et lagkage-diagram.

De røde lagkagestykker repræsenterer de behov, som du selv skal opfylde for din hund og som du med garanti allerede har godt styr på.

 

De blå lagkagestykker repræsenterer de behov, som du kan opfylde alene, eller i samarbejde med andre.

Slutteligt repræsenterer det grønne lagkagestykke det behov, som næsten alle hundeejere har svært, eller umuligt ved at opfylde på egen hånd, da det jo er de færreste der kender 10-20 hundeejere i deres nabolag, som har tid til at mødes flere timer af gangen mindst et par gange om ugen. :-(

I min Hundebørnehave supplerer jeg og mit Team dit arbejde med at opfylde din hunds mange"blå" behov, men vores kerneopgave og absolutte spidskompetence er at opfylde din hunds "grønne" behov for:

FASTE HUNDEVENNER OG FOLKLIV!

Ligesom børn ikke har nok i deres forældre, men har brug for et børne- eller ungdomsliv med ligeværdige venner (andre børn), på samme måde har din hund også brug for et aktivt og ballanceret hunde- og flokliv med ligeværdige venner (andre hunde), som den kan spejle sig i og udvikle sig sammen med.

Din hund kan - ligesom et barn - godt overleve uden at få opfyldt dette behov, men hvilket liv tænker du, at det ville være?

Vi har alle brug for at LEVE, UD-LEVE, SAM-LEVE og OP-LEVE!

I Hundebørnehaven er hundene sammen i naturen i 2,5 time og alle hundene kender hinanden - for manges vedkommende i mange år og siden de var hvalpe. Flokken og Hundebørnehaven er deres anden familie og her lever de det hunde- og flok-liv, som ikke kan skabes uden den faste store hundeflok.

Min Hundebørnehave, hundehavehundedagpleje, Doggy Daycare og Daycare for Dog's er derfor først og fremmest din mulighed for at FULDENDE DIN HUNDS LIV, ved at opfylde dens naturlige behov for et balanceret flokliv med en masse faste hundevenner på en sikker og kontrolleret måde.

Du skal naturligvis forsat sørge for at opfylde din hunds "røde" og "blå" behov og også stadig møde andre hunde, når I er på tur sammen. Hundebørnehaven kan og skal ikke erstatte jeres hyggelige snuseture i kvarteret og ej heller jeres længere ture til skove og hundeparker i weekenden.

 

Hundebørnehaven bør være et vigtigt supplement til disse aktiviteter, så din hunds liv fuldendes med både et flokliv med ligesindede og et familieliv med dig.

Igennem årene har jeg noteret mig de mest almindelige spørgsmål, som hundeforældre der overvejer Hundebørnehaven til deres hund har stillet mig. Hvis du har lyst kan du finde dem - og svarene på dem i min FAQ for Hundebørnehaven.

 

Hvis du har nogle spørgsmål til Hundebørnehaven, ønsker at booke en plads i Hundebørnehaven, eller hvis du gerne vil ringes op af mig for en personlig snak om, hvorvidt Hundebørnehaven kunne være noget for dig og din hund, så tryk på knappen nedenfor. Så ringer jeg til dig i løbet af 1-2 arbejdsdage. 

Jeg håber, at din hund må kommer med mig og dens nye venner i Hundebørnehaven! :-)

Venlige vovse-hilsner

Magnus Hinge
(pack-leader i Hellerup Dog Walk)

HUNDEBØRNEHAVENS BUSSER HENTER HELDIGE HUNDE I FØLGENDE KOMMUNER OG BYER

København
København, Indre by, Christianshavn, Østerbro, Nørrebro, Vesterbro, Nordvest, Brønshøj, Husum, Valby og Vanløse
.

Frederiksberg
Frederiksberg, Indre Frederiksberg, ydre Frederiksberg samt Frederiksberg C.
Gentofte
Gentofte, Hellerup, Charlottenlund, Klampenborg, Vangede og Dyssegård.

Lyngby-Taarbæk
Lyngby, Taarbæk, Lundtofte, Virum, Virum-Sorgenfri, Sorgenfri, Brede, Hjortekær, Fortunen, Lundtofte, Rådvad og Kongens Lyngby.
Gladsaxe

Gladsaxe, Mørkhøj, Søborg, Buddinge og Bagsværd.
Herlev
Herlev, Musikkvarteret og Hjortespring. 
Albertslund

Albertslund, Albertslund Syd, Herstedvester, Herstedøster og Risby.
Rødovre

Rødovre og Islev.
Glostrup
Glostrup, Hvissinge og Ejby.
Rudersdal
Rudersdal, Holte, Bistrup, Birkerød, Ravnæs, Høsterkøb, Isterød, Øverød, Søllerød, Gammel Holte, Trørød, Vedbæk, Nærum, Skodsborg og Sandbjerg.
Hørsholm
Hørsholm, Sjælsmark, Kættinge, Slutterup, Grønnegade, Usserød, Vallerød, Smidstrup, Rungsted og Rungsted Kyst.
Furesø
Furesø, Farum, Stavnsholt, Bregnerød, Hareskov By, Værløse og Kirke Værløse
Fredensborg
Fredensbrog By, Kokkedal, Nivå, Kirkelte, Avderød, Grønholt, Lønholt, Sørup, Asminderød, Veksebo, Søholm, Langstrup, Humlebæk og Tibberup.
Hillerød

Hillerød By, Nødebo, Gadevang, Tilsturp, Nejede, Ullerød, Lille Lyngby, Store Lyngby, Meløse, Freerslev, Uvelse, Gørløse og Hammersholt. 
Helsingør

Helsingør By, Espergærde, Tikøb, Kvistgaard, Gurre, Ålsgårde, Horserød og Hornbæk.
Kort sagt:
København, Storkøbenhavn, Nordsjælland og 
VestegnenHundebørnehaven er:
Hundebørnehave
, hundedagpleje, hundepasning, professionel hundeluft, Doggy Daycare, Daycare for Dog's og hundepension.

© 2014 by Hellerup Dog Walk

Hellerup Dog Walk | Gentofte | DK-2900 Hellerup | +45 28 593 219 | kontakt@hellerupdogwalk.dk

 • Facebook Social Ikon
 • Instagram Social Ikon
 • YouTube Social Icon

Hellerup Dog Walk er nr. 1 på Google, Facebook og Trustpilot og din professionelle hundelufter med Hundebørnehave, hundedagpleje, hundehave og hundepension i:
København, Storkøbenhavn, Vestegnen, Frederiksberg og Nordsjælland