top of page

GRATIS INTROFORLØB
(inkl. gratis prøveuge!)

For at give dig og din hund den bedste og tryggeste start i Hundebørnehaven, indledes vores samarbejde med et uforpligtende og gratis Introforløb - inkl. gratis prøveuge i Hundebørnehaven, så du og din hund får mulighed for at afprøve, om Hundebørnehaven er noget for jer.

INTRO-FORLØBET BESTÅR AF:

Introsamtalen

Når jeg har modtaget din mail/udfyldt kontaktformular, så ringer jeg til dig, så vi kan tale nærmere om dine og din hunds behov og så du kan stille alle de spørgsmål du ønsker til hundebørnehaven og vores arbejde med hundene. Hvis du føler dig klar til at gå videre, så aftaler vi, hvornår din hund skal have sin gratis og første uge ("Prøveugen") i Hundebørnehaven. Efter samtalen sender jeg dig hundebørnehavens "Velkomstbrev" og "Servicevilkår" på mail, som du skal godkende at have læst, før din hund hentes første gang. 

Gratis prøveuge
Efter din hunds første dag i Hundebørnehaven ringer vi til dig, så du kan få grundig feedback på, hvordan din hund har haft det og du kan også følge med på Facebook, hvor vi hver dag lægger masser af billeder og videoer op. Efter din hunds sidste dag i prøveugen ringer vi dig op igen for at få en kort snak om, hvordan hele ugen er gået og for at høre, om I er blevet så glade for Hundebørnehaven, så I ønsker at jeres hund skal fortsætte i den.

Introforløbet (inkl. prøveugen) er gratis resten af 2022.

 

Venlige vovse-hilsner
Magnus Hinge

bottom of page