HELLERUP DOG WALK'S LOGO

Logo - Hellerup Dog Walk.jpg

Hellerup Dog Walks logo består af tre elementer:

1. Den grønne zenbuddhistiske ensō (cirkel):
Zenbuddhismen gav mig i sin tid visdom, styrke og mod til at forfølge min drøm om at blive selvstændig og arbejde med hundene (læs mere i kapitel 7 i historien om Hellerup Dog Walk).

Ensō’en symboliserer endvidere det japanske begreb ”wabi-sabi”, som kan oversættes til ”skønheden i det uperfekte”. Dette begreb er fundamentalt for min tilgang til hundene, da jeg altid møder dem med respekt for deres individuelle ”imperfektioner”, fordi jeg ser, hvordan disse er med til at give den enkelte hund dens helt egen charme og unikke personlighed.

Hellerup Dog Walks ensō er naturligvis grøn, fordi hundene bedre end noget andet dyr, minder mig om min egen afhængighed af og tilknytning til naturen.

2. Den mørkegrønne ”ridge” i Enzō'en:
Den mørkegrønne ”ridge” i ensō’en symboliserer LØVEHUNDEN Basco, som var min første hundekærlighed og som hjalp mig med at overvinde min store frygt for hunde og transformere den til respekt og kærlighed (læs mere i kapitel 2 og 3 i historien om Hellerup Dog Walk). På en rhodesian ridgeback løber ridgen i den modsatte retning af hundens andre hår (fra halen op til skulderbladene) og det symboliserer for mig modet og viljen skabe sin egen retning i tilværelsen i stedet for altid at gøre, som der forventes af en.

 

3. Det sorte poteaftryk:
Poteaftrykket symboliserer hunden i bredeste forstand! Jeg har desværre ikke mulighed for at kende og hjælpe samtlige hunde, men dem jeg møder sætter jeg altid i centrum for mit virke! Sådan har det altid været med hundene, ligefra dengang jeg var lille og frygtede dem mere end noget andet, til nu hvor jeg altid drages af dem, når de er  nærheden (læs mere i historien om Hellerup Dog Walk. :-)

ryg12.jpg