© 2018 by Hellerup Dog Walk

E-mail:

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram Social Ikon
  • YouTube Social  Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Ikon

Phone:

Hellerup Dog Walk is your 5-star professional dog walker and daycare for dogs in Copenhagen, Greater Copenhagen, Frederiksberg and North Zealand and your dog's best friends!

VIRKSOMHEDSAFTALE

I følge Danmarks Statistik, så har lige knap en halv million danske husstande en hund, hvilket svarer til at ca. 25 procent af alle husstande i Danmark. Heraf følger, at en forholdsvis betydelig del af enhver større virksomheds ansatte, vil have en hund siddende derhjemme i arbejdstiden, som den ansatte er forpligtet til at skynde sig hjem til efter endt arbejdsdag. 

 

Som virksomhed har I brug for, at jeres medarbejdere er glade, tilfredse og fleksible. Med en virksomheds-aftale med Hellerup Dog Walk hjælper I ca. 25 procent af jeres ansatte - som hver dag har en hund siddende derhjemme og vente på mad, luftetur og socialisering - med at være mere fleksible og mere tilfredse og fokuserede på jobbet. 

Når jeres medarbejders hund går i vores Hundehave, så betyder det desuden også, at medarbejderen kan få adgang til vores eksklusive private hundepasning. Det betyder, at jeres medarbejder aldrig igen vil få problemer med at finde kompetent og omsorgsfuld hundepasning til deres hund, når de skal på forretningsrejse, da vi altid står klar til at tage imod vores kunders hunde i vores hjem i Hellerup, med få timers varsel året rundt. 

Hellerup Dog Walk tilbyder vores virksomhedsaftale til større virksomheder med over 100 ansatte, der gerne vil give deres medarbejdere muligheden for at få passet og luftet deres hund af Danmarks absolut mest erfarne og bedst anmeldte hundelufterservice til en fordelagtig pris.

En virksomhedsaftale med Hellerup Dog Walk vil indbefatte en rabat på 7 procent på vores unikke Hundehave til jeres medarbejdere, samt en nærmere aftalt eksponering af Hellerup Dog Walk og vores unikke Hundehaven på jeres virksomheds hjemmeside, nyhedsbrev og/eller intranet. 

Kontakt os HER for at høre nærmere om muligheden for at få en virksomhedsaftale med Hellerup Dog Walk.

 

Med venlig hilsen
Magnus Hinge (pack-leader i Hellerup Dog Walk)