top of page

Hvorfor melder så mange hundeejere deres hund ind i vores Hundebørnehave?

Siden vi startede med vores første "lufte-hund" Hero tilbage i 2014, har vi haft over 500 hunde fast indskrevet i vores Hundebørnehave – de fleste i adskillige år og efterhånden en hel del hele deres liv. Mens vi skriver denne post, er Hero faktisk på ferie hos os hen over påsken, mens hendes far og mor besøger familie i USA. Nedenfor kan I se Hero sidde side om side med vores to gamle hunde Arnold og Karla på terrassen tilbage i 2015. :) 

Ud over, at vi naturligvis har lært en masse om og af hundene, så har vi gennem årene også fået en rigtig god forståelse for, hvad det er der får så mange hundeejere til at tilvælge vores Hundebørnehave til deres hund. Og nej, det er næsten aldrig manglende tid til at lufte deres hund selv!

Men hvorfor vælger hundeejere så at bestille en service, som de dybest set ikke har brug for? Kort sagt og primært fordi de kan mærke og fornemme, at deres hund har brug for en hunde-familie lige så meget som den har brug for den menneske-familie den allerede har.


Nogle gange kan sekundære grunde også gøre sig gældende som f.eks.:

  1. Ejeren er første-gangs-hundeejer og ønsker at sikre sig, at hendes/hans hund bliver socialiseret tilstrækkeligt samtidig med, at hun får en professionel sparringspartner i forhold til sin hunds udvikling og trivsel de første og vigtigste dannelses-år af dens liv.

  2. Uforudsete omstændigheder har ændret ejerens hverdag, så hun/han ikke kan give sin hund det hundeliv hun havde forventet og har brug for hjælp til at give den det aktive og sociale hundeliv, som hun synes den fortjener. 

  3. Ejeren har et par gange om året brug for at få passet sin hund i et hundevenligt hjem og for at kunne bruge os til det, så er det nødvendigt, at hans/hendes hund har mindst en fast dag om ugen i vores hundebørnehave, så den kender os rigtig godt, når den skal bo hos os. 

Først og fremmest handler det dog for ejerne om, at give deres hund en stor hunde-familie og det får den i høj grad i vores flok og Hundebørnehave.

Vi er rigtig mange hunde af sted på tur alle ugens hverdage, så selv den mest selektive hund vil kunne finde en lille håndfuld gode hundevenner, som den kan udvikle sig sammen og i takt med, når den gennemgår hundelivets mange forskellige livsfaser (hvalp, teenager, unghund, voksen, granvoksen og gammel).

 

Hvis du overvejer om vores Hundebørnehave også ville være noget for din hund, så tør vi godt love, at den ville elske den! :-)


Har du spørgsmål til os, eller ønsker du at melde din hund til i hundebørnehaven, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

 

Venlige vovse-hilsner

Magnus og Anja

 

P.S. Hvis du på egen hånd gerne vil læse lidt om, hvilken oplevelse andre hundeejere har haft med samarbejdet med os og vores hundebørnehave, så kan du læse massevis af beretninger og anmeldelser på Trustpilot og Google.

KONTAKT

 

Magnus Hinge og Anja Mortensen

Telefon: 28 59 32 19

 

8 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page