Nickie

Om Nickie:
Navn: Nickie
Født: 02.01.92
Bopæl: Birkerød
Egne hund(e): Alpaco (schæfer)
Professionel erfaring: Professionel siden maj 2020
Anden hunde-erfaring: Hundetræning i schæfer-hunde-klubben.

Nickie om sig selv:
"Jeg er bidt af en gal hund - jeg ELSKER simpelthen hunde. 

 

Jeg fik min store passion for hunde ind med modermælken. Ja tro det eller ej, jeg sov allerbedst i min barnevogn til lyden af gøende og legende hunde. 
 

Da jeg var et par måneder gammel fik min mor hendes første brugschæfer, Gajo, og inden ham havde vi også hunde i hjemmet. Hele min barndom var jeg med min mor på træningsbanen flere gange om ugen. Hvis klokken blev lidt for mange havde min mor en sovepose og 5 romkugler klar til mig i sin lille Fiat Uno (den var nok ikke gået i dag).

Som barn brugte jeg også utrolig meget tid med min farmor og farfars jagt hunde. Og min fars dansk-svenske gårdhund, som jeg brugte mange timer på at lære forskellige sjove tricks.


Siden jeg rykkede teltpløkkerne op og flyttede fra mit barndomshjem i Kalundborg ind til min kæreste på Frederiksberg, har jeg desuden haft egen hund. Jeg har foreløbigt haft tre brugsschæfere jeg har trænet IGP med; DJ, Zhere-Kahn og Alpaco. Tre fantastiske og meget forskellige hunde som også er og har været en naturlig del af vores lille familie.

Det er min kæmpe store passion at træne hunde. Og jeg har store ambitioner for mig selv indenfor denne sport. 


Jeg bor nu i hus i Birkerød med mind mand og vores to skønne piger, som også elsker hunde og at være med til træning - ups. :D"

© 2014 by Hellerup Dog Walk

Hellerup Dog Walk | Gentofte | DK-2900 Hellerup | +45 28 593 219 | kontakt@hellerupdogwalk.dk

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram Social Ikon
  • YouTube Social  Icon

Hellerup Dog Walk er nr. 1 på Google, Facebook og Trustpilot og din professionelle hundelufter med Hundebørnehave, hundedagpleje, hundehave og hundepension i:
København, Storkøbenhavn, Vestegnen, Frederiksberg og Nordsjælland