Melanie

Om Melanie:
Navn: Melanie
Født: 06.11.99
Bopæl: København
Egne hund(e): Anton/Doni (cocker spaniel)
Professionel erfaring: Professionel siden februar 2019
Anden hunde-erfaring: Aktivt medlem af schæfer-hunde-klubben.

Melanie om sig selv:
"Min kærlighed har altid tilhørt dyr og i særdeleshed hunde. Jeg er opvokset med brugsschæfere, men da jeg var 6 år fik jeg også min egen lille engelske cockerspaniel, Doni.

Doni og jeg har fulgtes ad gennem livet og han er også flyttet med mig til København da jeg sidste år forlod reden.

Da jeg stadig boede hjemme trænede jeg IGP i schæferhundeklubben med min families schæfere. Det der tiltrak mig til sporten var det imponerende samarbejde mellem hund og hundefører, som virker helt magisk når det hele går op i en højere enhed. Jeg har også nydt rallyarbejde og agility for sjov og afveksling.

Da jeg var 14 havde jeg en instagram-profil dedikeret til mine hunde, og ja jeg krummer tæer, men det er ret hyggeligt at kigge tilbage på. Der er blandt andet billeder fra dengang Doni var tyk, Isaac var teenager-grim og jeg stadig trænende med Mads. Instagram-profilen findes faktisk endnu:
https://www.instagram.com/melanie_and_mads/"

Med Doni, som nu er 14 år, er træning ikke aktuelt, men mon ikke jeg vender tilbage til det engang i fremtiden. Indtil da vil jeg bare nyde at være omringet af de dejlige hunde i Hundehaven og have Doni ved min side."

© 2014 by Hellerup Dog Walk

Hellerup Dog Walk | Gentofte | DK-2900 Hellerup | +45 28 593 219 | kontakt@hellerupdogwalk.dk

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram Social Ikon
  • YouTube Social  Icon

Hellerup Dog Walk er nr. 1 på Google, Facebook og Trustpilot og din professionelle hundelufter med Hundebørnehave, hundedagpleje, hundehave og hundepension i:
København, Storkøbenhavn, Vestegnen, Frederiksberg og Nordsjælland