INTRO-BESØG OG PRØVEDAG

Jeg ved, at det ikke nødvendigvis er nogen nem beslutning, at overlade din hund i en "fremmeds" varetægt og derfor starter jeg altid ud med at kommer på et intro-besøg hjemme hos dig.

Her får vi alle mulighed for at lærer hinanden at kende og jeg får mulighed for at evaluere din hund, før dens prøve-dag i Hundehaven. På den måde kan jeg og mit team tage de individuelle hensyn og forholdsregler, som er relevante for dig og din hund.

Før introbesøget sender jeg dig min INTRO-MAIL med alle de praktiske oplysninger du skal kende til og være ok med, før din hund skal med i Hundehaven den første dag.

Når vi så mødes til intro-besøget har du mulighed for at stille alle de spørgsmål du måtte have til mig og/eller Hundehaven. 

Hvis alle parter efter intro-besøget er trygge ved at gå videre til prøvedagen i Hundehaven (dette er næsten altid tilfældet), så aftaler vi hvornår og hvordan den skal finde sted.

Hver dag uploader vi billeder eller video fra dagen i Hundehaven og når din hund har første dag i Hundehaven, så sørger vi altid for, at der er ekstra mange billeder af den i dagens opslag, så du kan se hvordan den klare dens første dag i Hundehaven. :-)

Når din hund er på vej hjem, så ringer jeg dig op og giver dig feedback på din hunds dag. 

Hvis alle er glade for hvordan det er gået, så er din hund klar til at startet i Hundehaven og vi kan alle se frem til forhåbentlig mange års samarbejde om din hunds fysiske og sociale trivsel.

 

Venlige vovse-hilsner
Magnus Hinge
(pack-leader i Hellerup Dog Walk)

 

 

 


OBS.
Prisen for introbesøg og prøvedag er 1.000,00 kr.

© 2014 by Hellerup Dog Walk

Hellerup Dog Walk | Gentofte | DK-2900 Hellerup | +45 28 593 219 | kontakt@hellerupdogwalk.dk

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram Social Ikon
  • YouTube Social  Icon

Hellerup Dog Walk er nr. 1 på Google, Facebook og Trustpilot og din professionelle hundelufter med Hundebørnehave, hundedagpleje, hundehave og hundepension i:
København, Storkøbenhavn, Vestegnen, Frederiksberg og Nordsjælland