HUNDETRÆNING

Alt i hundetræning hos vores professionelle samarbejdspartnere/hundetrænere  i
København, Frederiksberg, Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Hvilken type træning er du interesseret i?

OBS.
Alle træningshold og individuel træning giver eksklusiv adgang til at booke opstarten i Hundebørnehaven til halv pris. Noter det til mig i booking-formularen, hvis dette kunne have interesse. 

LÆS MERE OM VORES HUNDETRÆNING OG HVALPETRÆNING

 

Kære hundemor eller hundefar

Din evne til at elske og holde af din hund er det absolut vigtigste i jeres relation, for det er her du henter den energi og dedikation det kræver at passe på et andet levende væsen mere end et årti. Men intet levende væsen - ej heller hunde - kan leve af kærlighed alene. Hundhvalpe og voksne hunde har en lang rækker behov, som det er dit ansvar at kende til og opfylde. Du kan læse om alle disse behov i mit blog-indlæg:

"
Sådan får du en lykkelig hund"


Siden 2014 har Hellerup Dog Walk hjulpet hundredevis af hundeejere med at opfylde deres hundes naturlige behov for et ballanceret flokliv i min unikke Hundebørnehave.

 

På vores trænings-hold kan du få professionel hjælp med at opfylde din hunds behov for "træning", "læring", "problemløsning" og en tæt og "tillidsfuld" kontakt med dig.

Halv pris på opstart i Hundebørnehaven!

For at give dig mulighed for at skure helt op for opfyldelsen af din hunds sociale behov, i forbindelse med at du booker træning hos vores samarbejdspartnere/hundetrænere, har jeg desuden besluttet, at du altid kan bestille hundebørnehavens introforløb til halv pris, hvis det sker samtidig med, at du kontakter os ang. hundetræning. 

 

I hundebørnehaven vil din hund blive blive en del af min store hundeflok og derved blive socialiseret med massere af andre hunde i alle aldre og af alle racer på en helt unik måde, som ingen hundeejer vil kunne gøre på egen hånd.

Det er naturligvis helt op til dig, om du vil gøre brug af denne mulighed.

 

Jeg håber vi ses på et af vores hundetrænings-hold til individuel hundetræning, eller måske i Hundebørnehaven. :-)

Venlige vovse-hilsner

Magnus Hinge
(pack-leader i Hellerup Dog Walk)

© 2014 by Hellerup Dog Walk

Hellerup Dog Walk | Gentofte | DK-2900 Hellerup | +45 28 593 219 | kontakt@hellerupdogwalk.dk

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram Social Ikon
  • YouTube Social  Icon

Hellerup Dog Walk er nr. 1 på Google, Facebook og Trustpilot og din professionelle hundelufter med Hundebørnehave, hundedagpleje, hundehave og hundepension i:
København, Storkøbenhavn, Vestegnen, Frederiksberg og Nordsjælland