VOKSEN-
MILJØTRÆNING
(CA. 12- MDR.)

Alle træningshold og individuel træning giver adgang til at booke Hundebørnehavens intro-forløb med 25 procent rabat. Noter det til mig i kontakt-formularen, hvis dette kunne have interesse. 

OM VOKSEN-MILJØTRÆNING
"MILJØ Hundetræning og KONTAKTTRÆNING er vejen til en hund i balance.

Miljø hundetræning er det mest grundlæggende og det absolut bedste redskab til at styrke din hund til hverdagslivet og de mange forskellige situationer som din hund vil komme igennem på sin færd i livet."


Hundetræner: Jeannet Nielsen

MERE OM VOKSEN-MILJØTRÆNINGEN

 

Max 4 deltagere med hund sikre plads, ro og tid til dig og din hund.

Miljø hundetræning er træning, hvor man vænner hunden til forskellige ting og situationer, som den fra naturens side ville blive bange for.

I miljø hundetræning fokuserer vi på hundens kropssprog og velvære ved at vinde hundens tillid samt forståelsen af hundens kommunikationsformer.

 • Hvordan viser hunden os at den trives, eller ikke trives?

 • Hvordan viser vi hunden at alt er ok?

 • Hvordan får vi kontakt med og til hunden?

 • Hvordan vinder man hundens tillid?

Mange mennesker samlet på et sted, byens pulserende liv og uforudsigelig/pludselige lyde/bevægelser. Det ofte ting, som hunde er bange for.  Men i miljø hundetræning kan alt lade sig gøre, hvis du har hundens tillid, og for den som bærer viljen i hjertet.

Din hund skal også socialiseres

Hundesocialisering er utrolig vigtigt idet hunden lærer at omgås andre hunde og dermed bevarer den sit eget medfødte hundesprog samt lære at aflæse sine artsfæller. Hundesocialisering vil også være en del af hvalpe-miljøtræningen idet hunden vil være blandt andre hunde på holdet og den vil skulle se og aflæse forbipasserende hvalpe/hunde.

 

Hvis du virkelig vil sætte turbo på din hunds hundesocialisering, så anbefaler jeg, at du kigger nærmere på Hellerup Dog Walk's unikke Hundebørnehave. Som deltager på et at Hellerup Dog Walk's hundetræningshold kan du booke Hundebørnehavens intro-forløb til halv pris. 

Miljø hundetræning er vigtigt, fordi hunden lærer at opføre sig roligt i nye og måske farlige situationer. Det krævet et stort tillidsbånd mellem hund og fører, for hvis du har din hunds tillid, så vil den gøre alt for dig.

Det handler om at have den mentale indstilling, at “Når jeg kan gå forbi den pulserende, farlige by, så kan min hund også”. Det handler om tillid og at vise din hund vejen frem.

Det er ikke kun hunden, der skal trænes, men i lige så høj grad, hvis ikke i højere grad, mennesket, hundeføreren.

Hunde bliver mentalt udfordret med miljø hundetræning, og derfor er det vigtigt at man går stille og roligt frem, bygger træningen op efter hundens mentale behov og sind. Det er herigennem at vores lære om hundens kropssprog og kommunikation kommer ind, og mit absolutte fokusområde.

Der vil være max 6 hunde Per hold.

Jeg går ind for individuel og 100% personlig skræddersyet træning af dig og din hund.

Det vil sige, at jeg lægger stor vægt på, at tilpasse hundetræningen til jeres behov og hverdag samt ønsker i livet, altså i forhold til hvor du ønsker at nå hen med din hund.

 • Hvad vil du gerne have ud af din hund?

 • Hvad er dit mål for hundens liv?

 • Hvilke værdier er vigtige for dig?

 • Er din værdi, at du kan få en hund som du kan tage med dig over alt i din hverdag, både på besøg hos venner og familie osv.?

Det betyder altså, at alle deltagere på holdet, med sikkerhed vil have forskellige hundetrænings opgaver og hjemmeopgaver.

Alle træningssessioner afsluttes med alle får individuelle hundetrænings hjemmeopgaver, disse opgaver kan både være hundetræningsopgaver men så sandelig også opgaver hvor du som hundeejer skal arbejde med dig selv og dine egne mønstre.

Venlige vovse-hilsner
Jeannet Nielsen

(hundetræner for Hellerup Dog Walk)

© 2014 by Hellerup Dog Walk

Hellerup Dog Walk | Gentofte | DK-2900 Hellerup | +45 28 593 219 | hellerupdogwalk@gmail.com

 • Facebook Social Ikon
 • Instagram Social Ikon
 • YouTube Social Icon

Hellerup Dog Walk er nr. 1 på Google, Facebook og Trustpilot og din professionelle hundelufter med Hundebørnehave, hundedagpleje, hundehave og hundepension i:
København, Storkøbenhavn, Frederiksberg og Nordsjælland