top of page

HUNDELUFTER

INTRODUKTION

Leder du efter Danmarks dejligste og bedst anmeldte professionelle hundelufter og Hundebørnehave med praktisk afhentnings-service inkluderet, så er du kommet til det helt rigtige sted.

Hellerup Dog Walk tilbyder vores unikke hundedagpleje
 og private feriepasning til heldige hunde i hele København, Storkøbenhavn, FrederiksbergNordsjælland og Vestegnen.

Hundedagplejen er 2,5 time med snusen, leg og socialisering i vores store, indhegnede og private hundepark i Nordsjælland. Derfor er hundedagplejen et langt mere eksklusivt og sikkert tilbud om heldagsluftning og heldagspasning til dig og din hund, end en almindelig luftetur hos en privat eller professionel hundelufter.

Giver du os en nøgle, så kan du fokusere på dine gøremål i hverdagen, mens vi henter din hund og sørger for, at den får en fantastisk dag i naturen med alle dens hundevenner i flokken, sådan som alle hunde fortjener at leve.

Læs mere om hundedagplejen nedenfor, eller kontakt mig og få en gratis og uforpligtende snak om hundedagplejen og din hunds muligheder for måske at kunne begynde i den.

Sammen - kan vi gøre et godt hundeliv endnu bedre!

 

Venlige vovse-hilsner
 
Magnus Hinge

Anchor 1

FORDELE VED HELLERUP DOG WALK'S HUNDEDAGPLEJE

 • Nemt og praktisk
  Vi henter og bringer din hund hjemmefra og giver du os en nøgle, så kan du passe dine gøremål, mens vi søger for, at din hund får en fantastisk dag med dens mange nye venner i hundedagplejen.

 • Et grundigt "Intro-forløb"
  Før din hund kan starte i hundedagplejen bestiller du et introforløb. Introforløbet består af et "introbesøg", hvor jeg kommer hjem til jer for en samtale og for at kunne evaluere din hund, samt en "prøvedag" i hundedagplejen med efterfølgende evalueringssamtale i telefonen. Du kan læse mere om "Intro-forløbet" HER.

 • 2,5 times ude- og legetid
  Det er 3 x mere lufte- og legetid end normalt tilbydes af professionelle hundeluftere.

 • Større sikkerhed
  Vi har Danmarks største og mest forsvarligt indhegnede private hundeparker og hundeskove på i alt 20.000 m2, så du kan være sikker på, at din hund aldrig ville kunne løbe væk og jeg garanterer, at din hund udelukkende kommer til at møde
  hundedagplejens hunde, som er forhåndsgodkendt af mig personligt.

 • Fokus på den enkelte
  Vi har en mini-hundehave for små og/eller forsigtige hunde (læs mere HER), hvilket giver mulighed for større fokus på og hensyn til den enkelte hunds behov.

 • Flest legekammerater
  Vores store og harmoniske hundeflok er din sikkerhed for, at din hund vil få rigtig mange ligeværdige nye legekammerater, der matcher dens temperament og energiniveau. Samtidig med dette lærer din hund at navigere i et miljø med mange forskellige hunderacer og hunde i alle aldre.

 • Stabil, omsorgsfuld og top professionel siden 2014!
  Gennem årene har vi hjulpet mange hundrede hunde til et endnu sjovere og rigere hundeliv og vi sætter en ære i at være ekstremt stabile og professionelle samtidig med, at vi naturligvis tager os personligt og kærligt af din hund.

 • Bedst anmeldte! ⭐⭐⭐⭐⭐
  Hellerup Dog Walk er Danmarks absolut bedst anmeldte professionelle Hundebørnehave, Hundedagpleje og Daycare for Dog's med afhentnings-service. Læs vores mange positive anmeldelser på Google, Facebook og Trustpilot eller find et uddrag af dem HER.

EN DAG I HUNDEDAGPLEJEN

Hundebussen henter din hund hjemme hos dig om morgenen/formiddagen - hvis du giver os en nøgle, så behøver du ikke være hjemme.

 

Herefter kører din hund og dens hundevenner til vores store, indhegnede, private og meget dejlige hundpark (der er os på billedet) i Nordsjælland, hvor den kan snuse, lege, hygge, socialisere hele i 2,5 time.

Har du tid i frokostpausen, kan du se billeder fra dens dag i hundedagplejen på vores Facebookside.

20200610_120814_edited.jpg

Herefter kører vi din hund retur igen og du kan se frem til at komme hjem til en glad og velstimuleret hund.  
 

Vores unikke hundedagpleje er, med sine 2,5 times lege- og snusetid, den mest eksklusive professionelle hundelufter-service med afhentning, som du kan forære til din hund.

SÅDAN KOMMER DIN HUND MED

I HUNDEDAGPLEJEN

Før din hund kan starte i hundedagplejen skal den evalueres af mig personligt. Det er de andre hunde og deres ejeres garanti for, at alle hunde der får lov at komme med i hundedagplejen er godkendt af en professionel som gode og sikre legekammerater.

For at evaluere din hund kommer jeg hjem til jer på et introbesøg, Her træffer vi også aftaler for hvordan det skal foregå når vi henter din hund og du har mulighed for at stille alle de spørgsmål til
hundedagplejen du måtte have.

DSC_4846_edited.jpg
20171219_115940_edited.jpg

Hvis intro-besøget forløber planmæssigt, så er din hund velkommen til at komme med i hundedagplejen på en prøvedag og hvis den også forløber godt, så er din hund velkommen til at fortsætte med faste ture i hundedagplejen. :-)

Jeg har evalueret og indkørt hundredevis af hunde i flokken siden 2014, så du kan være sikker på, at jeg ved hvad jeg laver og nok skal hjælpe din hund godt i gang med dens nye liv i flokken.

Hvis du tænker, at det ville være fantastisk for din hund at blive en del af flokken i hundedagplejen, men samtidig tror, at din hund måske er for lille, for forsigtig eller for voldsom til at kunne være med, så kontakt mig for en uforpligtende snak om din hund og hundedagplejen.

Mit Team og jeg har over 20.0000 timers erfaring med socialisering og træning af i i flok og det sker yderst sjældent, at jeg vurderer en hund til at være uegnet til floklivet, selvom der naturligvis er en del tilfælde, hvor den nye hund har brug for ekstra støtte og opmærksomhed for at falde godt til. Denne støtte er vi altid klar til at yde og til det helt små eller forsigtige har vi vores "Mini-hundehave", som kan være en god hjælp til dem i begyndelsen.

Hvis du gerne vil læse mere om hundedagplejen og hvorfor din hund vil elske at blive en del af den, så læs endelig videre nedenfor.

DERFOR VIL DIN HUND ELSKE AT BLIV EN DEL AF FLOKKEN I MIN HUNDEDAGPLEJE

Du er din hunds ejer og nærmeste omsorgs-menneske og din hund vil altid have brug for at have en nær og tillidsfuld relation med dig.

Nedenfor har jeg defineret din hunds mange behov og delt dem op i et lagkage-diagram.

Din hunds behov.jpg

De røde lagkagestykker repræsenterer de behov, som du selv skal opfylde for din hund og som du med garanti allerede har godt styr på.

 

De blå lagkagestykker repræsenterer de behov, som du kan opfylde alene, eller i samarbejde med andre.

Slutteligt repræsenterer det grønne lagkagestykke det behov, som næsten alle hundeejere har svært, eller umuligt ved at opfylde på egen hånd, da det jo er de færreste der kender 10-20 hundeejere i deres nabolag, som har tid til at mødes flere timer af gangen mindst et par gange om ugen. :-(

I min hundedagpleje supplerer jeg og mit Team dit arbejde med at opfylde din hunds mange"blå" behov, men vores kerneopgave og absolutte spidskompetence er at opfylde din hunds "grønne" behov for:

FASTE HUNDEVENNER OG FOLKLIV!

Ligesom børn ikke har nok i deres forældre, men har brug for et børne- eller ungdomsliv med ligeværdige venner (andre børn), på samme måde har din hund også brug for et aktivt og ballanceret hunde- og flokliv med ligeværdige venner (andre hunde), som den kan spejle sig i og udvikle sig sammen med.

Din hund kan - ligesom et barn - godt overleve uden at få opfyldt dette behov, men hvilket liv tænker du, at det ville være?

Vi har alle brug for at LEVE, UD-LEVE, SAM-LEVE og OP-LEVE!

I hundedagplejen er hundene sammen i naturen i 2,5 time og alle hundene kender hinanden - for manges vedkommende i mange år og siden de var hvalpe. Flokken og hundedagplejen er deres anden familie og her lever de det hunde- og flok-liv, som ikke kan skabes uden den faste store hundeflok.

Min hundedagpleje, hundehavehundedagpleje, Doggy Daycare og Daycare for Dog's er derfor først og fremmest din mulighed for at FULDENDE DIN HUNDS LIV, ved at opfylde dens naturlige behov for et balanceret flokliv med en masse faste hundevenner på en sikker og kontrolleret måde.

Du skal naturligvis forsat sørge for at opfylde din hunds "røde" og "blå" behov og også stadig møde andre hunde, når I er på tur sammen. Hundedagplejen kan og skal ikke erstatte jeres hyggelige snuseture i kvarteret og ej heller jeres længere ture til skove og hundeparker i weekenden.

 

Hundedagplejen bør være et vigtigt supplement til disse aktiviteter, så din hunds liv fuldendes med både et flokliv med ligesindede og et familieliv med dig.

Igennem årene har jeg noteret mig de mest almindelige spørgsmål, som hundeforældre der overvejer hundedagplejen til deres hund har stillet mig. Hvis du har lyst kan du finde dem - og svarene på dem i min FAQ for hundedagplejen.

 

Hvis du har nogle spørgsmål til hundedagplejen, ønsker at booke en plads i hundedagplejen, eller hvis du gerne vil ringes op af mig for en personlig snak om, hvorvidt hundedagplejen kunne være noget for dig og din hund, så tryk på knappen nedenfor. Så ringer jeg til dig i løbet af 1-2 arbejdsdage. 

Jeg håber, at din hund må kommer med mig og dens nye venner i hundedagplejen! :-)

Venlige vovse-hilsner

Magnus Hinge
(ejer af Hellerup Dog Walk)

HUNDEDAGPLEJENS BUSSER HENTER HELDIGE HUNDE I FØLGENDE KOMMUNER OG BYER

København
København, Indre by, Christianshavn, Østerbro, Nørrebro, Vesterbro, Nordvest, Brønshøj, Husum, Valby og Vanløse
.

Frederiksberg
Frederiksberg, Indre Frederiksberg, ydre Frederiksberg samt Frederiksberg C.
Gentofte
Gentofte, Hellerup, Charlottenlund, Klampenborg, Vangede og Dyssegård.

Lyngby-Taarbæk
Lyngby, Taarbæk, Lundtofte, Virum, Virum-Sorgenfri, Sorgenfri, Brede, Hjortekær, Fortunen, Lundtofte, Rådvad og Kongens Lyngby.
Gladsaxe

Gladsaxe, Mørkhøj, Søborg, Buddinge og Bagsværd.
Herlev
Herlev, Musikkvarteret og Hjortespring. 
Albertslund

Albertslund, Albertslund Syd, Herstedvester, Herstedøster og Risby.
Rødovre

Rødovre og Islev.
Glostrup
Glostrup, Hvissinge og Ejby.
Rudersdal
Rudersdal, Holte, Bistrup, Birkerød, Ravnæs, Høsterkøb, Isterød, Øverød, Søllerød, Gammel Holte, Trørød, Vedbæk, Nærum, Skodsborg og Sandbjerg.
Hørsholm
Hørsholm, Sjælsmark, Kættinge, Slutterup, Grønnegade, Usserød, Vallerød, Smidstrup, Rungsted og Rungsted Kyst.
Furesø
Furesø, Farum, Stavnsholt, Bregnerød, Hareskov By, Værløse og Kirke Værløse
Fredensborg
Fredensbrog By, Kokkedal, Nivå, Kirkelte, Avderød, Grønholt, Lønholt, Sørup, Asminderød, Veksebo, Søholm, Langstrup, Humlebæk og Tibberup.
Hillerød

Hillerød By, Nødebo, Gadevang, Tilsturp, Nejede, Ullerød, Lille Lyngby, Store Lyngby, Meløse, Freerslev, Uvelse, Gørløse og Hammersholt. 
Helsingør

Helsingør By, Espergærde, Tikøb, Kvistgaard, Gurre, Ålsgårde, Horserød og Hornbæk.
Kort sagt:
København, Storkøbenhavn, Nordsjælland og 
VestegnenHundedaer:
Hundebørnehave
, hundedagpleje, hundepasning, professionel hundeluft, Doggy Daycare, Daycare for Dog's og hundepension.

bottom of page