HUNDEHAVEN

Leder du efter Danmarks dejligste og bedst anmeldte Hundehave, hundebørnehave, hundedagpleje og hundepension med praktisk afhentnings-service, så er du kommet til det helt rette sted.

Hellerup Dog Walk tilbyder vores unikke Hundehave og hundebørnehave til heldige hunde i hele København, Storkøbenhavn, FrederiksbergNordsjælland og Vestegnen.

Giver du os en nøgle, så kan du fokusere på dine gøremål i hverdagen, mens vi henter din hund og sørger for, at den får en fantastisk dag i naturen med alle dens nye hundevenner og bliver en del det flokliv, som alle hunde fortjener at opleve.

Læs mere om Hundehaven nedenfor, eller få en gratis og uforpligtende snak med mig om Hundehaven og din hunds muligheder for måske at kunne begynde i den.

Sammen - kan vi gøre et godt hundeliv endnu bedre!

 

Venlige vovse-hilsner
 
Magnus Hinge

EN DAG I HUNDEHAVEN

Hundebussen henter din hund hjemme hos dig om morgenen/formiddagen - hvis du giver os en nøgle, så behøver du ikke være hjemme.

 

Herefter kører din hund og dens hundevenner til vores store, indhegnede, private og meget dejlige hundpark (se billedet nedenfor) i Nordsjælland, hvor den kan snuse, lege, hygge, socialisere eller bliver nusset i 2,5 time.

Har du tid i frokostpausen, kan du se billeder fra dens dag i Hundhaven på vores Facebookside.

Herefter kører vi din hund retur igen og du kan se frem til at komme hjem til en glad og velstimuleret hund.  
 

Vores unikke Hundehave er, med sine 2,5 times lege- og snusetid, den mest eksklusive professionelle hundelufter-service med afhentning, som du kan forære din hund.

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram Social Ikon
  • YouTube Social  Icon

SÅDAN KOMMER DIN HUND MED

I HUNDEHAVEN

1. Intro-besøg (hjemme hos dig) - Læs mere HER

 

2. Prøvedag (i Hundehaven) - Læs mere HER

 

3. Evaluering af prøvedagen (i telefonen)

 

4. Din hund kan nu starte fast i Hundehaven! :-)

Jeg bliver ofte kontaktet af hundeforældre, der er i tvivl om deres hund vil kunne fungere i en stor hundeflok, fordi den enten er for voldsom eller for forsigtig. I Hellerup Dog Walk har vi over 20.000 timers erfaring med at arbejde med hunde i store flokke og ud af de mange hundrede hunde vi har startet op i Hundehaven siden 2014, er det kun en håndfuld, der ikke har lært at elske floklivet og de mange nye hundevenner.

De små og/eller forsigtige hunde starter altid deres nye undehave-liv i vores unikke "Mini-hundehave", som du lan læse mere om HER.

Uanset din hunds størrelse og temperament, så er jeg næste sikker på, at den vil elske at blive en del af flokken i min Hundebørnehave!

Hvis du gerne vil læse mere om Hundehaven og hvorfor din hund vil elske at blive en del af den, så læs endelig videre nedenfor.

DERFOR VIL DIN HUND ELSKE AT BLIV EN DEL AF FLOKKEN I MIN HUNDEHAVE

Du er din hunds ejer og nærmeste omsorgs-menneske og din hund vil altid have brug for at have en nær og tillidsfuld relation med dig.

Nedenfor har jeg defineret din hunds mange behov og delt dem op i et lagkage-diagram.

De røde lagkagestykker repræsenterer de behov, som du selv skal opfylde for din hund og som du med garanti allerede har godt styr på.

 

De blå lagkagestykker repræsenterer de behov, som du kan opfylde alene, eller i samarbejde med andre.

Slutteligt repræsenterer det grønne lagkagestykke det behov, som næsten alle hundeejere har svært, eller umuligt ved at opfylde på egen hånd, da det jo er de færreste der kender 10-20 hundeejere i deres nabolag, som har tid til at mødes flere timer af gangen mindst et par gange om ugen. :-(

I min Hundehave supplerer jeg og mit Team dit arbejde med at opfylde din hunds mange"blå" behov, men vores kerneopgave og absolutte spidskompetence er at opfylde din hunds "grønne" behov for:

FASTE HUNDEVENNER OG FOLKLIV!

Ligesom børn ikke har nok i deres forældre, men har brug for et børne- eller ungdomsliv med ligeværdige venner (andre børn), på samme måde har din hund også brug for et aktivt og ballanceret hunde- og flokliv med ligeværdige venner (andre hunde), som den kan spejle sig i og udvikle sig sammen med.

Din hund kan - ligesom et barn - godt overleve uden at få opfyldt dette behov, men hvilket liv tænker du, at det ville være?

Vi har alle brug for at LEVE, UD-LEVE, SAM-LEVE og OP-LEVE!

I Hundehaven er hundene sammen i naturen i 2,5 time og alle hundene kender hinanden - for manges vedkommende i mange år og siden de var hvalpe. Flokken og Hundehaven er deres anden familie og her lever de det hunde- og flok-liv, som ikke kan skabes uden den faste store hundeflok.

Min Hundehave, hundebørnehavehundedagpleje, Doggy Daycare og Daycare for Dog's er derfor først og fremmest din mulighed for at FULDENDE DIN HUNDS LIV, ved at opfylde dens naturlige behov for et balanceret flokliv med en masse faste hundevenner på en sikker og kontrolleret måde.

Du skal naturligvis forsat sørge for at opfylde din hunds "røde" og "blå" behov og også stadig møde andre hunde, når I er på tur sammen. Hundehaven kan og skal ikke erstatte jeres hyggelige snuseture i kvarteret og ej heller jeres længere ture til skove og hundeparker i weekenden.

 

Hundehaven bør være et vigtigt supplement til disse aktiviteter, så din hunds liv fuldendes med både et flokliv med ligesindede og et familieliv med dig.

Igennem årene har jeg noteret mig de mest almindelige spørgsmål, som hundeforældre der overvejer Hundehaven til deres hund har stillet mig. Hvis du har lyst kan du finde dem - og svarene på dem i min FAQ for Hundehaven.

 

Hvis du har nogle spørgsmål til hundehaven, ønsker at booke en plads i Hundehaven, eller hvis du gerne vil ringes op af mig for en personlig snak om, hvorvidt Hundehaven kunne være noget for dig og din hund, så send mig en besked via en af formularene du kan vælge nedenfor. Så ringer jeg til dig i løbet af 1-2 arbejdsdage. 

Jeg håber, at din hund må kommer med mig og dens nye venner i Hundehave! :-)

Venlige vovse-hilsner

Magnus Hinge
(pack-leader i Hellerup Dog Walk)

HUNDEHAVENS BUSSER HENTER HELDIGE HUNDE I FØLGENDE KOMMUNER OG BYER

København
København, Indre by, Christianshavn, Østerbro, Nørrebro, Vesterbro, Nordvest, Brønshøj, Husum, Valby og Vanløse
.

Frederiksberg
Frederiksberg, Indre Frederiksberg, ydre Frederiksberg samt Frederiksberg C.
Gentofte
Gentofte, Hellerup, Charlottenlund, Klampenborg, Vangede og Dyssegård.

Lyngby-Taarbæk
Lyngby, Taarbæk, Lundtofte, Virum, Virum-Sorgenfri, Sorgenfri, Brede, Hjortekær, Fortunen, Lundtofte, Rådvad og Kongens Lyngby.
Gladsaxe

Gladsaxe, Mørkhøj, Søborg, Buddinge og Bagsværd.
Herlev
Herlev, Musikkvarteret og Hjortespring. 
Albertslund

Albertslund, Albertslund Syd, Herstedvester, Herstedøster og Risby.
Rødovre

Rødovre og Islev.
Glostrup
Glostrup, Hvissinge og Ejby.
Rudersdal
Rudersdal, Holte, Bistrup, Birkerød, Ravnæs, Høsterkøb, Isterød, Øverød, Søllerød, Gammel Holte, Trørød, Vedbæk, Nærum, Skodsborg og Sandbjerg.
Hørsholm
Hørsholm, Sjælsmark, Kættinge, Slutterup, Grønnegade, Usserød, Vallerød, Smidstrup, Rungsted og Rungsted Kyst.

Furesø
Furesø, Farum, Stavnsholt, Bregnerød, Hareskov By, Værløse og Kirke Værløse
Fredensborg
Fredensbrog By, Kokkedal, Nivå, Kirkelte, Avderød, Grønholt, Lønholt, Sørup, Asminderød, Veksebo, Søholm, Langstrup, Humlebæk og Tibberup.
Hillerød

Hillerød By, Nødebo, Gadevang, Tilsturp, Nejede, Ullerød, Lille Lyngby, Store Lyngby, Meløse, Freerslev, Uvelse, Gørløse og Hammersholt. 
Helsingør

Helsingør By, Espergærde, Tikøb, Kvistgaard, Gurre, Ålsgårde, Horserød og Hornbæk.
Kort sagt:
København, Storkøbenhavn, Nordsjælland og 
VestegnenHundehaven er:
Hundebørnehave
, hundedagpleje, hundepasning, professionel hundeluft, Doggy Daycare, Daycare for Dog's og hundepension.

© 2014 by Hellerup Dog Walk

Hellerup Dog Walk | Gentofte | DK-2900 Hellerup | +45 28 593 219 | kontakt@hellerupdogwalk.dk

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram Social Ikon
  • YouTube Social  Icon

Hellerup Dog Walk er nr. 1 på Google, Facebook og Trustpilot og din professionelle hundelufter med Hundebørnehave, hundedagpleje, hundehave og hundepension i:
København, Storkøbenhavn, Vestegnen, Frederiksberg og Nordsjælland