FOTO

Sig hej til Monty! Monty er en Irsk setter i sin bedste alder og han elsker at lege vildt med dem der vil være med, når han to dage om ugen er med i Hundehave. :-)  Derudover, så er han jo bare så sød og lækker som man kan tænke sig!

Det vigtigste i din hunds liv er naturligvis, at den er glad og bliver stimuleret dagligt med motion, leg og socialt samvær med andre hunde, sådan som det sker i vores Hundehave og på vores Pack Walks.

Men når ovenstående er på plads, så gør det jo ikke noget, at den også ser lidt lækker ud. Derfor tilbyder Hellerup Dog Walk fotosessions med vores professionelle fotograf Jesper Koefoed i hans studie i Dyssegård, i naturen eller i jeres hjem. Hvad end du ønsker hundeportrætter eller andre typer billeder af din hund, så kan vores dygtige fotograf imødekomme jeres behov.

FOTO-PAKKER OG PRISER:

 

60 minutters photoshoot i studie og/eller haven (inkl. tre redigerede billeder i høj opløsning til print + de samme tre billeder i lavere opløsning til f.eks. Facebook): 1.500,00 kr.

Tre ekstra billeder fra samme fotoshoot: 375,00 kr.

Yderligere billeder: 100,00 kr. pr. stk.

Tillæg for fotografering i eget hjem eller have: 500,00 kr. (velegnet til usikre hunde, samt hunde med meget højt energiniveau).

Hvis ingen af de ovenstående løsninger passer til dine ønsker, så kontakt os alligevel, da vi altid er fleksible og ivrige efter at opfylde dine ønsker.

Fik jeg nævnt, at Monty er for lækker og at han elsker at løbe?! :-)

Selvom Molly ikke er en unge pige længere, så kan man stadig se
hendes ungdommelig kækhed i øjnene.

Cody er så afgjort en flot ung fyr! :-)

© 2014 by Hellerup Dog Walk

Hellerup Dog Walk | Gentofte | DK-2900 Hellerup | +45 28 593 219 | hellerupdogwalk@gmail.com

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram Social Ikon
  • YouTube Social  Icon

Hellerup Dog Walk er nr. 1 på Google, Facebook og Trustpilot og din professionelle hundelufter med Hundebørnehave, hundedagpleje, hundehave og hundepension i:
København, Storkøbenhavn, Frederiksberg og Nordsjælland