INTRO-FORLØBET

Introsamtale (tlf.) + introbesøg (hos jer) +  prøvedag (i Hundebørnehaven) + evalueringssamtale efter prøvedagen (tlf.)
 

For at give dig og din hund den bedste og tryggeste start i Hundebørnehaven, indledes vores samarbejde altid med et uforpligtende INTRO-FORLØB, hvor du og din hund får mulighed for at prøve af, om Hundebørnehaven er noget for jer. 

INTRO-FORLØBET består af en telefonisk introsamtale, et intro-besøg hjemme hos dig, en prøvedag i Hundebørnehaven og en efterfølgende evalueringssamtale, hvor du for grundig feedback på din hunds første dag i Hundebørnehaven.

INTRO-SAMTALEN

Når jeg har modtaget din mail/udfyldt kontaktformular, så ringer jeg til dig så vi kan tale nærmere om dine og din hunds behov og så du kan stille alle de spørgsmål du ønsker til hundebørnehaven og vores arbejde med hundene. Hvis du efter introsamtalen ikke ønsker at booke intro-forløbet, så er intro-samtalen gratis. 

INTRO-BESØGET
Jeg ved, at det ikke nødvendigvis er nogen nem beslutning, at overlade din hund i en "fremmeds" varetægt og derfor starter jeg altid ud med at kommer på et intro-besøg hjemme hos dig.

Her får vi alle mulighed for at lærer hinanden at kende, stille spørgsmål og afstemme forventningerne og jeg får derudover lejlighed til at evaluere din hund, før dens prøvedag i Hundebørnehaven. På den måde kan Anja og jeg forberede os bedst muligt og tage de individuelle hensyn og forholdsregler, som er relevante for dig og din hund.

Hvis alle parter efter intro-besøget er trygge ved at gå videre til prøvedagen i Hundebørnehaven (dette er næsten altid tilfældet), så aftaler vi, hvornår den skal finde sted.

 

PRØVEDAGEN
Alle hundes prøvedag er forskellige og den måde vi præsentere den for flokken og Hundebørnehaven på, afhænger 100 procent af din hunds temperament, størrelse, alder og de aftaler vi har lavet forud for prøvedagen. Siden 2014 har vi introduceret mere end 300 hunde for floklivet, så vi ved hvad vi laver og hvordan vi bedst hjælper din hund til at falde til. Denne proces kan tage få sekunder eller flere måneder afhængigt af din hund og hvor godt hunde-socialiseret den er i forvejen, men vi ved hvordan det kan lykkes. :-)

 

Hver dag uploader vi billeder eller video fra dagen i Hundebørnehaven og på din hunds prøvedag, sørger vi altid for, at der er ekstra mange billeder af den i dagens opslag, så du kan se, hvordan den har klaret dens første dag i Hundebørnehaven. :-)

 

EVALUERINGS-SAMTALEN
Når dagen er ved at være ovre bliver du ringet op af en af os (Anja eller Magnus), som giver dig grundig feedback på din hunds dag. Du kan før, under eller efter samtalen se massevis af billeder på Facebooke fra din hunds prøvedag i Hundebørnehaven.

 


Hvis alle er glade for hvordan det er gået, så er din hund klar til at startet i Hundebørnehaven og vi kan alle se frem til forhåbentlig mange års samarbejde om din hunds fysiske og sociale trivsel.

 

Venlige vovse-hilsner
Magnus Hinge
(pack-leader i Hellerup Dog Walk)

OBS.
Prisen for hele intro-forløbet er 1.500,00 kr.