INTRO-FORLØBET

For at give dig og din hund den bedste og tryggeste start i Hundebørnehaven, indledes vores samarbejde altid med et uforpligtende INTRO-FORLØB, hvor du og din hund får mulighed for at prøve af, om Hundebørnehaven er noget for jer. 

INTRO-FORLØBET består af et intro-besøg hjemme hos dig, samt en prøvedag i Hundebørnehaven, efterfulgt af en evalueringssamtale i telefonen. 

INTRO-BESØGET
Jeg ved, at det ikke nødvendigvis er nogen nem beslutning, at overlade din hund i en "fremmeds" varetægt og derfor starter jeg altid ud med at kommer på et intro-besøg hjemme hos dig.

Her får vi alle mulighed for at lærer hinanden at kende, stille spørgsmål og afstemme forventningerne og jeg får derudover lejlighed til at evaluere din hund, før dens prøvedag i Hundebørnehaven. På den måde kan Anja og jeg forberede os bedst muligt og tage de individuelle hensyn og forholdsregler, som er relevante for dig og din hund.

Hvis alle parter efter intro-besøget er trygge ved at gå videre til prøvedagen i Hundebørnehaven (dette er næsten altid tilfældet), så aftaler vi, hvornår den skal finde sted.

 

PRØVEDAGEN
Alle hundes prøvedag er forskellige og den måde vi præsentere den for flokken og Hundebørnehaven på, afhænger 100 procent af din hunds temperament, størrelse, alder og de aftaler vi har lavet forud for prøvedagen. Siden 2014 har vi introduceret mere end 300 hunde for floklivet, så vi ved hvad vi laver og hvordan vi bedst hjælper din hund til at falde til. Denne proces kan tage få sekunder eller flere måneder afhængigt af din hund og hvor godt hunde-socialiseret den er i forvejen, men vi ved hvordan det kan lykkes. :-)

 

Hver dag uploader vi billeder eller video fra dagen i Hundebørnehaven og på din hunds prøvedag, sørger vi altid for, at der er ekstra mange billeder af den i dagens opslag, så du kan se, hvordan den har klaret dens første dag i Hundebørnehaven. :-)

 

EVALUERINGS-SAMTALEN
Når dagen er ved at være ovre bliver du ringet op af din hunds hundelufter, som giver dig grundig feedback på din hunds dag.

 


Hvis alle er glade for hvordan det er gået, så er din hund klar til at startet i Hundebørnehaven og vi kan alle se frem til forhåbentlig mange års samarbejde om din hunds fysiske og sociale trivsel.

 

Venlige vovse-hilsner
Magnus Hinge
(pack-leader i Hellerup Dog Walk)

OBS.
Prisen for introbesøg og prøvedag er 1.000,00 kr.

© 2014 by Hellerup Dog Walk

Hellerup Dog Walk | Gentofte | DK-2900 Hellerup | +45 28 593 219 | hellerupdogwalk@gmail.com

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram Social Ikon
  • YouTube Social  Icon

Hellerup Dog Walk er nr. 1 på Google, Facebook og Trustpilot og din professionelle hundelufter med Hundebørnehave, hundedagpleje, hundehave og hundepension i:
København, Storkøbenhavn, Frederiksberg og Nordsjælland