VIRKSOMHEDS-AFTALE

I følge Danmarks Statistik, så har lige knap en halv million danske husstande en hund, hvilket svarer til at ca. 25 procent af alle husstande i Danmark. Heraf følger, at en forholdsvis betydelig del af enhver større virksomheds ansatte, vil have en hund siddende derhjemme i arbejdstiden, som den ansatte er forpligtet til at skynde sig hjem til efter endt arbejdsdag. 

 

Som virksomhed har I brug for, at jeres medarbejdere er glade, tilfredse og fleksible. Med en virksomheds-aftale med Hellerup Dog Walk hjælper I ca. 25 procent af jeres ansatte - som hver dag har en hund siddende derhjemme og vente på mad, luftetur og socialisering - med at være mere fleksible, tilfredse og fokuserede på jobbet. 

Når jeres medarbejders hund går i vores Hundehave, så betyder det desuden også, at medarbejderen kan få adgang til vores eksklusive private hundepasning. Det betyder, at jeres medarbejder aldrig igen vil få problemer med at finde kompetent og omsorgsfuld hundepasning til deres hund, når de skal på forretningsrejse, da vi altid står klar til at tage imod vores kunders hunde i vores hjem i Hellerup, med få timers varsel året rundt. 

Med en virksomhedsaftale med Hellerup Dog Walk får mulighed for at tilbyde jeres ansatte Danmarks absolut bedst bedømte professionelle hundelufterservice på Google, Facebook og Trustpilot.

Vilbyder vores virksomhedsaftale til større virksomheder med over 100 ansatte, der gerne vil give deres medarbejdere muligheden for at få passet og luftet deres hund af Danmarks mest erfarne og absolut bedst anmeldte hundelufterservice til en fordelagtig pris.

En virksomhedsaftale med Hellerup Dog Walk vil indbefatte en rabat på 8 procent på vores unikke Hundehave til jeres medarbejdere, samt en nærmere aftalt eksponering af Hellerup Dog Walk og vores unikke Hundehaven på jeres virksomheds hjemmeside, nyhedsbrev og/eller intranet. 

Kontakt os
HER for at høre nærmere om muligheden for at få en virksomhedsaftale med Hellerup Dog Walk.

 

Med venlig hilsen
Magnus Hinge (pack-leader i Hellerup Dog Walk) 

© 2014 by Hellerup Dog Walk

Hellerup Dog Walk | Gentofte | DK-2900 Hellerup | +45 28 593 219 | kontakt@hellerupdogwalk.dk

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram Social Ikon
  • YouTube Social  Icon

Hellerup Dog Walk er nr. 1 på Google, Facebook og Trustpilot og din professionelle hundelufter med Hundebørnehave, hundedagpleje, hundehave og hundepension i:
København, Storkøbenhavn, Vestegnen, Frederiksberg og Nordsjælland