top of page

DOGGY DAYCARE

Hvis du leder efter Københavns, Storkøbenhavns, Frederiksbergs, Vestegnens, Nordsjællands (og Danmarks!) bedst anmeldte Doggy Daycare, så er du kommet til det rette sted. Hellerup Dog Walk tilbyder vores unikke Doggy Daycare til heldige hunde i hele København, Storkøbenhavn, Nordsjælland, Vestegnen og Frederiksberg. Doggy Daycare er, med sine 2,5 times lege- og snusetid, den mest eksklusive hundelufter-service med afhentning, som du kan forkæle din hund med.

Kære hundemor eller hundefar

Det vigtigste spørgsmål jeg kan besvare for dig herinde må være:

 

"Hvorfor skal du sende din hund med i min Hundehave?"

HER ER MIT SVAR:

Du er din hunds ejer og nærmeste omsorgs-menneske og din hund vil altid have brug for at have en nær og tillidsfuld relation med dig.

Nedenfor har jeg defineret din hunds mange behov og delt dem op i et lagkage-diagram.

Din hunds behov.jpg

De røde lagkagestykker repræsenterer de behov, som du selv skal opfylde for din hund og som du med garanti allerede har godt styr på.

 

De blå lagkagestykker repræsenterer de behov, som du kan opfylde alene, eller i samarbejde med andre.

Slutteligt repræsenterer det grønne lagkagestykke det behov, som næsten alle hundeejere har svært, eller umuligt ved at opfylde på egen hånd, da det jo er de færreste der kender 10-20 hundeejere i deres nabolag, som har tid til at mødes flere timer af gangen mindst et par gange om ugen. :-(

I min Hundehave supplerer jeg og mit Team af professionelle hundeluftere dit arbejde med at opfylde din hunds mange"blå" behov, men vores kerneopgave og absolutte spidskompetence er at opfylde din hunds "grønne" behov for:

FASTE HUNDEVENNER OG FOLKLIV!

Ligesom børn ikke har nok i deres forældre, men har brug for et børne- eller ungdomsliv med ligeværdige venner (andre børn), på samme måde har din hund også brug for et aktivt og ballanceret hunde- og flokliv med ligeværdige venner (andre hunde), som den kan spejle sig i og udvikle sig sammen med.

Din hund kan - ligesom et barn - godt overleve uden at få opfyldt dette behov, men hvilket liv tænker du, at det ville være?

Vi har alle brug for at LEVE, UD-LEVE, SAM-LEVE og OP-LEVE!

I hundehaven kender alle hundene hinanden på kryds og tværs - for manges vedkommende i mange år og siden de var hvalpe. Flokken og Hundehaven er deres anden familie og her lever de det hunde- og flok-liv, som ikke kan skabes uden den faste store hundeflok.

Hundehaven er derfor meget mere en luftetur - både fordi vi er afsted i så mange timer og fordi vi er så mange på samme sted, så der altid er et rigt udvalg af kammerater der matcher din hund.

Min professionelle Hundehave, hundebørnehavehundedagpleje, Doggy Daycare og Daycare for Dog's er derfor først og fremmest din mulighed for at FULDENDE DIN HUNDS LIV, ved at opfylde dens naturlige behov for et balanceret flokliv med en masse faste hundevenner på en sikker og kontrolleret måde.

Du skal naturligvis forsat sørge for at opfylde din hunds "røde" og "blå" behov og også stadig møde andre hunde, når I er på tur sammen. Hundehaven kan og skal ikke erstatte jeres hyggelige snuseture i kvarteret og ej heller jeres længere ture til skove og hundeparker i weekenden.

 

Hundehaven og professionel hundeluft kan være et vigtigt supplement til disse aktiviteter, så din hunds liv fuldendes med både et flokliv med ligesindede og et familieliv med dig.

Igennem årene har jeg noteret mig de mest almindelige spørgsmål, som hundeforældre der overvejer Hundehaven til deres hund har stillet mig. Hvis du har lyst kan du finde dem - og svarene på dem i min FAQ for Hundehaven og hundeluftning.

 

Hvis du har nogle spørgsmål til hundehaven, ønsker at booke en plads i Hundehaven, eller hvis du gerne vil ringes op af mig for en personlig snak om, hvorvidt Hundehaven kunne være noget for dig og din hund, så send mig en besked via en af formularene du kan vælge nedenfor. Så ringer jeg til dig i løbet af 1-2 arbejdsdage. 

Jeg håber, at din hund må kommer med mig og dens nye venner i Hundehave! :-)

Venlige vovse-hilsner
Magnus Hinge
(pack-leader i Hellerup Dog Walk)

HJERTET
(faste venner)

I ligehed med mennesker er hunde sociale væsner, med behov for faste venner.

I Hellerup Dog Walks Hundehave og på vores Pack Walks får din hund sine egene søde hundevenner!

Et liv med faste venner og socialt samvær er er godt hundeliv. :-) 

KROPPEN

(leg og motion)

Både små og store hundekroppe er skabt til at blive aktiveret og brugt hver eneste dag.

I Hellerup Dog Walks Hundehave og på vores Pack Walks er der masser af tid til  leg og motion.

En træt og brugt hundekrop giver ro og lykke i sindet. :-)

ØRERNE
(lydighedstræning)

Hunde har også brug for at have indhold, mening og formål i dagligdagen og livet

I Hellerup Dog Walks Hundehave og på vores Pack Walks er lydighedstræning en naturlig del af dagen.

En tydelig leder betyder en ballanceret hundeflok. :-)

NÆSEN
(sportræning)

Din hunds lugtesans er mellem 10.000 og 100.000 gange bedre end din.

Derfor er simpel sportræning et fast element i Hellerup Dog Walks Hundhave og på vores Pack Walks.

En hund der bruger næsten er en glad og velstimuleret hund. :-)

Vores Doggy Daycare busser henter henter heldige hunde i følgende kommuner, byer og områder:

København, Frederiksberg, Gentofte, Østerbro, Lyngby-Taarbæk, Gladsaxe, Herlev, Albertslund, Rødovre, Glostrup, Rudersdal, Hørsholm, Furesø, Fredensborg, Hillerød, Helsingør, Nordsjælland, Vestegnen og Amager.

bottom of page