top of page

DOGGY DAYCARE

Hvis du leder efter Københavns, Storkøbenhavns, Frederiksbergs, Vestegnens, Nordsjællands (og Danmarks!) bedst anmeldte Doggy Daycare, så er du kommet til det rette sted. Hellerup Dog Walk tilbyder vores unikke Doggy Daycare til heldige hunde i hele København, Storkøbenhavn, Nordsjælland, Vestegnen og Frederiksberg. Doggy Daycare er, med sine 2,5 times lege- og snusetid, den mest eksklusive hundelufter-service med afhentning, som du kan forkæle din hund med.

Kære hundemor eller hundefar

Det vigtigste spørgsmål jeg kan besvare for dig herinde må være:

 

"Hvorfor skal du sende din hund med i min Hundehave?"

HER ER MIT SVAR:

Du er din hunds ejer og nærmeste omsorgs-menneske og din hund vil altid have brug for at have en nær og tillidsfuld relation med dig.

Nedenfor har jeg defineret din hunds mange behov og delt dem op i et lagkage-diagram.

Din hunds behov.jpg

De røde lagkagestykker repræsenterer de behov, som du selv skal opfylde for din hund og som du med garanti allerede har godt styr på.

 

De blå lagkagestykker repræsenterer de behov, som du kan opfylde alene, eller i samarbejde med andre.

Slutteligt repræsenterer det grønne lagkagestykke det behov, som næsten alle hundeejere har svært, eller umuligt ved at opfylde på egen hånd, da det jo er de færreste der kender 10-20 hundeejere i deres nabolag, som har tid til at mødes flere timer af gangen mindst et par gange om ugen. :-(

I min Hundehave supplerer jeg og mit Team af professionelle hundeluftere dit arbejde med at opfylde din hunds mange"blå" behov, men vores kerneopgave og absolutte spidskompetence er at opfylde din hunds "grønne" behov for:

FASTE HUNDEVENNER OG FOLKLIV!