ADFÆRDSBESØG

Har du brug for hjælp til at forstå din hund, eller hjælp til at få din hund til at forstå dig?

 

Så tilbyder jeg min hjælp til at få styr på din hunds adfærd gennem en ændring af relationer og dynamikken i jeres hjem.

Hvis din hunds uønskede adfærd hænger kraftigt sammen med en skæv relation til dig eller jeres hus, så vil almindelig træning oftest ikke være nok, da træning kun fokusere på at ændre hundens direkte adfærd og har en mindre stræk effekt på de bagvedliggende årsasger til adfærden.

Qua mit mangeårige arbejde som flok-leder i min Hundebørnehave, har jeg mange tusind timers erfaring med hunde i alle aldre og af de fleste racer og jeg har derfor et unikt indblik i hundenes psykologi. Adfærdstræning kan have en ekstremt hurtig virkning, hvis du som ejer formår at forstå, hvordan din energi og din rolle over for din hund i hverdagen spiller en helt afgørende rolle for, hvilken possition og rolle din hund tager på sig 

Mange adfærdsproblemer bunder i, at hunden ikke får opfyldt sine basale behov for motion og socialt samvær. Derfor vil det i mange tilfælde være en god ide for hunden at have et par faste dage i Hundebørnehaven i stedet for, eller som supplement til, de ændringer vi kan lave i hundens hjem.

Ud fra din beskrivelse af din hunds personlighed og adfærd, vil du får tildelt den adfærdsvejleder, som jeg mener kan give dig og din hund de bedste, hurtigste og mest varige resultater.
 


Venlige vovse-hilsner
Magnus Hinge (ejer af Hellerup Dog Walk)

 

Priser for adfærdsbesøg:
1. time: 2.000,00 kr.
Efterfølgende halve timer: 750,00

 Adfærds-ophold (minimum 8 dage):
Din hund bor hos mig og min familie og hunde i to uger, hvor jeg arbejder intensivt med den. Undervejs bliver du orienteret om vores fremskridt og hvis jeg fornemmer, at jeg er gået i stå, eller at vi ikke kommer nogen vegne, så afbryder jeg opholdet, så du ikke betaler for dage, der ikke giver resultater. 
Pris pr dag: 2.000 kr.

OBS.
Jeg tilbyder kun mine adfærdsbesøg, hvor mindst et af nedenstående to betingelser er opfyldt:
1. Til hundeejere og hunde, som jeg kender godt i forvejen fra vores samarbejde om
Hundebørnehaven.
2. Til hundeejere, som forgæves har forsøgt sig med mindst en anden adfærdsrådgiver for hunde og hvor næste skridt er aflivning, hvis ikke jeg kan hjælpe. 

Læs om Smilla HER, som der var bestilt aflivning til, men som blev hjulpet i sidste øjeblik og som i dag lever et lykkeligt liv hos sin familie igen. 

© 2014 by Hellerup Dog Walk

Hellerup Dog Walk | Gentofte | DK-2900 Hellerup | +45 28 593 219 | hellerupdogwalk@gmail.com

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram Social Ikon
  • YouTube Social  Icon

Hellerup Dog Walk er nr. 1 på Google, Facebook og Trustpilot og din professionelle hundelufter med Hundebørnehave, hundedagpleje, hundehave og hundepension i:
København, Storkøbenhavn, Frederiksberg og Nordsjælland